Haberler
Ev > Haberler > Company news about Doğrusal modüllerdeki doğrusal kılavuzlarda pasın nasıl önlenebilir?
Etkinlikler
Bize Ulaşın
Şimdi İletişime Geçin

Doğrusal modüllerdeki doğrusal kılavuzlarda pasın nasıl önlenebilir?

2020-03-12

Latest company news about Doğrusal modüllerdeki doğrusal kılavuzlarda pasın nasıl önlenebilir?

 

Doğrusal modüllerdeki bileşenlerin hareketini desteklemek ve yönlendirmek için doğrusal kılavuzlar kullanılır.Ekipmanı kurarken, terli eller kullanarak kılavuzlarla doğrudan temastan kaçının.

 

Doğrusal kılavuzların uzun süre pas almadan sorunsuz çalışmasını sağlamak için, düzenli bakım gereklidir.Her 100 kilometrelik operasyonda yağ doldurma. Eski yağı ve kirleri temizleyerek başlayın, sonra rehberin yüzeyini ve top olukunu tüylü olmayan bir bezle silin. Yağlama yağı (viskozluk: 30-150 cst) doğrudan rehberin yüzeyine uygulayın.Yağlama miktarı yolculuk mesafesine göre değişir.Özellikle uzun yolculuklar için, yolculuğun sonuna kadar yuvarlama yüzeyinde bir yağ filmi sağlamak için yağlama sıklığını veya yağ miktarını artırabilirsiniz.

 

Soğutucu sıvının sıçradığı ortamlarda, yağlama yağı soğutucu sıvıyla karışabilir, bu da yağlamanın emülsifikasyonuna veya yıkanmasına neden olur ve yağlama performansını önemli ölçüde azaltır.Böyle durumlarda, yüksek viskozluk (kinematik viskozluk: yaklaşık 68cst) ve yüksek emülsiyon dirençli yağlayıcılar kullanın ve yağlanma sıklığını veya yağ miktarını buna göre ayarlayın.

 

Uzun süre kullanılmazsa, doğrusal modülleri oda sıcaklığında bir odada saklayın ve koroziv maddeleri uzak tutun.Çünkü üretim sırasında uygulanan pas önleyici yağ buharlanabilir..


Doğrusal modüllerdeki doğrusal kılavuzların uygun yağlanması çok önemlidir.Ayrıca hareketli bileşenler arasındaki sürtünmeyi azaltırYetersiz yağlama, çelik toplar ile yuvarlanma yüzeyi arasındaki sürtünmeyi artırabilir ve potansiyel olarak ömrü kısaltabilir. "

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite lineer kılavuz rayı Tedarikçi. telif hakkı © 2023-2024 linearguidesrails.com . Her hakkı saklıdır.