Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Πώς να αποφευχθεί η σκουριά στους γραμμικούς οδηγούς σε γραμμικές μονάδες;
Εκδηλώσεις
Επαφή ΗΠΑ
Επαφή τώρα

Πώς να αποφευχθεί η σκουριά στους γραμμικούς οδηγούς σε γραμμικές μονάδες;

2020-03-12

Latest company news about Πώς να αποφευχθεί η σκουριά στους γραμμικούς οδηγούς σε γραμμικές μονάδες;

 

Οι γραμμικοί οδηγοί χρησιμοποιούνται για να υποστηρίξουν και να καθοδηγήσουν την κίνηση των εξαρτημάτων σε γραμμικές ενότητες.Κατά την εγκατάσταση του εξοπλισμού, αποφύγετε την άμεση επαφή με τους οδηγούς χρησιμοποιώντας ιδρωμένα χέρια.

 

Για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των γραμμικών οδηγών χωρίς σκουριά για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι απαραίτητη η τακτική συντήρηση.αναπλήρωση λίπους κάθε 100 χιλιόμετρα λειτουργίας. Ξεκινήστε καθαρίζοντας το παλιό λάδι και τη βρωμιά, στη συνέχεια σκουπίστε την επιφάνεια του οδηγού και το αυλάκι της σφαίρας με ένα πανί χωρίς πλεξίματα. Εφαρμόστε λιπαντικό λάδι (επισφάνεια: 30-150cst) απευθείας στην επιφάνεια του οδηγού.Η ποσότητα λίπανσης ποικίλλει με την απόσταση ταξιδιούΙδιαίτερα για μακρινά ταξίδια, μπορείτε να αυξήσετε τη συχνότητα λίπανσης ή την ποσότητα λίπανσης για να εξασφαλιστεί μια ταινία ελαίου στην επιφάνεια κυλίσματος μέχρι το τέλος του ταξιδιού.

 

Σε περιβάλλοντα όπου το ψυκτικό μπορεί να εκχυλίζεται, το λιπαντικό λάδι μπορεί να αναμειχθεί με το ψυκτικό, οδηγώντας σε γαλακτωματοποίηση ή πλύση του λιπαντικού, μειώνοντας σημαντικά την απόδοση λιπαντικής.Στις περιπτώσεις αυτές, χρησιμοποιήστε λιπαντικά υψηλής ιξώδους (κινηματική ιξώδης: περίπου 68cst) και υψηλής αντοχής σε γαλακτωματοποιητικά, και ρυθμίστε ανάλογα τη συχνότητα λιπαντικής ή την ποσότητα λίπους.

 

Εάν δεν χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι γραμμικές μονάδες πρέπει να φυλάσσονται σε δωμάτιο θερμοκρασίας δωματίου και να φυλάσσονται μακριά από διαβρωτικές ουσίες.καθώς το λάδι πρόληψης της σκουριάς που εφαρμόζεται κατά την παρασκευή μπορεί να εξατμιστεί.


Η ορθή λιπαντική των γραμμικών οδηγών σε γραμμικές μονάδες είναι ζωτικής σημασίας.Μειώνει επίσης την τριβή μεταξύ των κινούμενων εξαρτημάτωνΗ ανεπαρκής λίπανση μπορεί να αυξήσει τη τριβή μεταξύ των χάλυβα σφαίρες και της επιφάνειας κυλίνδυνου κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, γεγονός που ενδεχομένως οδηγεί σε συντομότερη διάρκεια ζωής. "

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας γραμμική ράγα οδηγών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 linearguidesrails.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.