nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoe kan roest op de lineaire leidingen in lineaire modules worden voorkomen?
Evenementen
Contact de V.S.

Hoe kan roest op de lineaire leidingen in lineaire modules worden voorkomen?

2020-03-12

Latest company news about Hoe kan roest op de lineaire leidingen in lineaire modules worden voorkomen?

 

Lineaire gidsen worden gebruikt om de beweging van componenten in lineaire modules te ondersteunen en te begeleiden.Bij de installatie van de apparatuur, vermijd direct contact met de gidsen met zweterige handen.

 

Om ervoor te zorgen dat lineaire leidingen gedurende een langere periode vlot zonder roest kunnen werken, is regelmatig onderhoud van essentieel belang.het opvullen van het vet om de 100 kilometers van de werking. Begin met het schoonmaken van oude olie en vuil, dan veeg het oppervlak van de gids en de kogelgroef met een pluisvrije doek.De hoeveelheid smeer varieert naargelang de afstandVooral voor lange reizen kunt u de frequentie van het smeren of de hoeveelheid vet verhogen om tot het einde van de reis een oliefilm op het rollende oppervlak te garanderen.

 

In omgevingen waar koelmiddel kan spatten, kan smeerolie met het koelmiddel mengen, wat leidt tot emulgatie of wassen van het smeermiddel, waardoor de smeerprestaties aanzienlijk verminderen.In dergelijke gevallen, gebruik dan smeermiddelen met een hoge viscositeit (kinematische viscositeit: ongeveer 68 cst) en een hoge emulsiebestendigheid en pas de smeerfrequentie of de vethoeveelheid dienovereenkomstig aan.

 

Indien de lineaire modules niet lang worden gebruikt, bewaren ze in een ruimte bij kamertemperatuur en houden ze corrosieve stoffen weg.omdat de roestbestrijdende olie die tijdens de vervaardiging is aangebracht, kan verdampen.


Een goede smeer van de lineaire leidingen in de lineaire modules is van cruciaal belang, omdat deze een oliefilm op het rollende oppervlak creëert, waardoor de oppervlakte-spanning wordt verminderd en de vermoeidheidsduur van de rollende elementen wordt verlengd.Het vermindert ook de wrijving tussen bewegende onderdelenEen onvoldoende smering kan de wrijving tussen de stalen ballen en het rollende oppervlak tijdens de werking verhogen, wat mogelijk tot een verkorte levensduur kan leiden".

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China lineair gidsspoor Leverancier. Copyright © 2023-2024 linearguidesrails.com . Alle rechten voorbehoudena.