Haberler
Ev > Haberler > Company news about Top vida iletimi hakkında ne biliyorsun?
Etkinlikler
Bize Ulaşın
Şimdi İletişime Geçin

Top vida iletimi hakkında ne biliyorsun?

2020-06-10

Latest company news about Top vida iletimi hakkında ne biliyorsun?


İşte metninizin tercümesi:

 

"Küresel vidaların aktarım mekanizması, vida ile fındık arasındaki ara elemanlar olarak katı topları kullanır ve kaydırma sürtünmesini aktarma için yuvarlama sürtünmesine dönüştürür.

 

Hem vida hem de fındık, yüzeylerinde eğri profillerle sarmal oluklara sahiptir. Bu iki eğri oluk kombinasyonu bir yarış yolu oluşturur. Fındığın içinde, birden fazla top rulman vardır,vida ile fındık arasında yuvarlanma sürtünmesi ile sonuçlanırFındıktaki olukların her iki ucunda da, topu geri dönüş tüpleri vardır. Bu, topun fındıktaki spiral olukların bir ucundan çıkmasına ve tüp boyunca yarış yolunun diğer ucuna dönmesine izin verir.Sonuç olarak, top vida düyüye göre döndüğünde, spiral yol içinde sürekli yuvarlanma hareketine maruz kalır.

 

Top vida iletim aşağıdaki avantajları sunar:

 

Yüksek aktarım verimliliği: Top vida iletiminin aktarım verimliliği genellikle% 92 ile% 99 arasındadır.Geleneksel kaydırıcı vida viteslerinin tipik olarak 20% ve 40% arasında bir aktarım verimliliği olduğu.

 

Yüksek transmisyon hassasiyeti ve sürünmeden pürüzsüz hareket.hareket hızından neredeyse bağımsız olan çok düşük sürtünme direnci ile sonuçlanır.

 

Yüksek üretim maliyeti: Top vidaları ve fındıklar yüksek hassasiyeti ve düşük kabalığı gerektirir, bu da üretim maliyetlerini artırır.Vuruş ve fındık üzerinde spiral oluklar raceways oluşturmak için hassas toprak olmalıdır.

 

Kendi kendine kilitlenme eksikliği: Özellikle dikey vida uygulamaları için, yerçekimi ve eylemsizlik arasındaki ilişki nedeniyle,Değişikliklerin gerçekleşmesinin ardından bileşenlerin kendiliğinden kilitlenmesini önlemek için bir fren mekanizması gereklidir..

 

Geri dönüş sırasında boş yolculuk yok: Top vida ve fındığın önceden yüklenmesi, ölü bölgeleri olmadan pürüzsüz geri dönüşü sağlayarak eksenel aktarım doğruluğunu ve sertliğini arttırarak eksenel geri tepmeyi ortadan kaldırır.

 

Dönüştürülebilirlik: Top vida iletiminde düşük sürtünme kaybı nedeniyle, döner hareketi kolayca doğrusal harekete veya tam tersi dönüştürebilir.Hem vida hem de fındık tahrik edici veya tahrik edilmiş bileşenler olarak kullanılabilir.

 

Uzun kullanım ömrü: Küre visli vites, minimum yuvarlama sürtünme kaybı nedeniyle uzun kullanım ömrüne sahiptir.

 

Bu avantajlar nedeniyle, top vidaları, hassas makine aletlerinde ve CNC makinelerinde verimli ve hassas aktarım mekanizmaları olarak yaygın olarak kullanılır".

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite lineer kılavuz rayı Tedarikçi. telif hakkı © 2023-2024 linearguidesrails.com . Her hakkı saklıdır.