Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Τι ξέρεις εσύ για τη μεταφορά;
Εκδηλώσεις
Επαφή ΗΠΑ
Επαφή τώρα

Τι ξέρεις εσύ για τη μεταφορά;

2020-06-10

Latest company news about Τι ξέρεις εσύ για τη μεταφορά;


Εδώ είναι η μετάφραση του κειμένου σας:

 

"Ο μηχανισμός μετάδοσης μιας σφαιρικής βίδες χρησιμοποιεί άκαμπτες σφαίρες ως ενδιάμεσα στοιχεία μεταξύ της βίδες και του καρφίτου, μετατρέποντας τη συρρίκνωση που προκαλείται από την οδοντοκίνηση σε συρρίκνωση που προκαλείται από το κύλισμα.

 

Η βίδα και το ξύλο έχουν ελικοειδείς αυλακώσεις στις επιφάνειες τους με καμπυλωμένα προφίλ.που οδηγεί σε τριβή κυλίσματος μεταξύ της βίδες και του καρφίτουΣτα δύο άκρα των αυλακώσεων στο καρυκετό, υπάρχουν σωλήνες επιστροφής μπάλας που επιτρέπουν στις μπάλες να βγουν από το ένα άκρο του ελικοειδούς αυλακώματος στο καρυκετό και να επιστρέψουν κατά μήκος του σωλήνα στο άλλο άκρο της διαδρομής.Ως αποτέλεσμα, όταν η σφαιρική βίδα περιστρέφεται σε σχέση με το καρύδι, υποβάλλεται σε συνεχή κίνηση κύλισης εντός της ελικοειδούς διαδρομής.

 

Η μεταφορά με στροφή σφαίρας προσφέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 

Υψηλή απόδοση μετάδοσης: Η απόδοση μετάδοσης της μετάδοσης με σφαιρική βίδα είναι γενικά μεταξύ 92% και 99%,ότι τα συμβατικά συστήματα μεταφοράς με σύρση βίδα έχουν συνήθως αποδοτικότητα μεταφοράς μεταξύ 20% και 40%.

 

Υψηλή ακρίβεια μετάδοσης και ομαλή κίνηση χωρίς σύρση.με αποτέλεσμα πολύ χαμηλή αντίσταση τριβής που είναι σχεδόν ανεξάρτητη από την ταχύτητα κίνησης.

 

Υψηλό κόστος κατασκευής: Οι στροφές και οι καρφιά με σφαίρες απαιτούν υψηλή ακρίβεια και χαμηλή τραχύτητα, γεγονός που αυξάνει το κόστος κατασκευής.Οι ελικοειδείς αυλακώσεις στη βίδα και το καρφί πρέπει να είναι ακρίβεια γείωση για να σχηματίσουν τις διαδρομές.

 

Έλλειψη αυτοκλείδωσης: Ιδιαίτερα για εφαρμογές κάθετης βίδα, λόγω της σχέσης μεταξύ βαρύτητας και αδράνειας,απαιτείται μηχανισμός πέδησης για να αποφεύγεται η αυτοκλειδωμένη λειτουργία των εξαρτημάτων μετά τη διακοπή της μετάδοσης..

 

Καμία άδεια κίνηση κατά τη διάρκεια της αντιστροφής: Η προφόρτωση της σφαιρικής βίδες και του ξύλου εξαλείφει την αξιωτική αντίδραση, διασφαλίζοντας ομαλή αντιστροφή χωρίς νεκρές ζώνες και βελτιώνοντας την ακρίβεια και τη δυσκαμψία της αξιωτικής μετάδοσης.

 

Αναστρέψιμη: Λόγω της χαμηλής απώλειας τριβής στην μετάδοση με στροφή σφαίρας, μπορεί εύκολα να μετατρέψει την περιστροφική κίνηση σε γραμμική κίνηση ή το αντίστροφο.Τόσο η βίδα όσο και το ξύλο μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κινητήριες ή οδηγημένες συνιστώσες.

 

Μακροχρόνια διάρκεια ζωής: Η μετάδοση με στροφή σφαίρας έχει μακρά διάρκεια ζωής λόγω των ελάχιστων απωλειών τριβής κύλισης.

 

Εξαιτίας αυτών των πλεονεκτημάτων, οι στροφές με σφαίρες χρησιμοποιούνται ευρέως ως αποτελεσματικοί και ακριβείς μηχανισμοί μετάδοσης σε μηχανήματα ακριβείας και μηχανήματα CNC".

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας γραμμική ράγα οδηγών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 linearguidesrails.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.