nieuws
Huis > nieuws > Company news about Wat weet jij van een balschroeftransmissie?
Evenementen
Contact de V.S.

Wat weet jij van een balschroeftransmissie?

2020-06-10

Latest company news about Wat weet jij van een balschroeftransmissie?


Dit is de vertaling van uw tekst:

 

"Het transmissiemechanisme van een kogelschroef maakt gebruik van starre ballen als tussenliggende elementen tussen de schroef en de moer, waardoor schuifwrijving wordt omgezet in rollende wrijving voor de transmissie.

 

Zowel de schroef als de moer hebben spiraalvormige groeven op hun oppervlak met gebogen profielen. De combinatie van deze twee gebogen groeven vormt een raceway.met als gevolg rollende wrijving tussen de schroef en de moerAan beide uiteinden van de groeven in de moer bevinden zich kogelterugkeerbuizen waarmee ballen aan het ene uiteinde van de spiraalvormige groef in de moer kunnen vertrekken en langs de buis naar het andere uiteinde van de baan kunnen terugkeren.Als gevolg hiervan, wanneer de kogelschroef in verhouding tot de moer draait, ondergaat deze een continue rollende beweging binnen de spiraalvormige loopbaan.

 

De balschroeftransmissie biedt de volgende voordelen:

 

Hoog transmissie-efficiëntie: het transmissie-efficiëntie van een kogelschroeftransmissie ligt over het algemeen tussen 92% en 99%,overwegende dat de efficiëntie van de conventionele schroevendrijving doorgaans tussen 20% en 40% ligt;.

 

Een hoge precisie van de transmissie en een soepele beweging zonder kruipen.met als resultaat een zeer lage wrijvingsweerstand die vrijwel onafhankelijk is van de bewegingssnelheid.

 

Hoge productiekosten: kogelschroeven en moeren vereisen een hoge precisie en een lage ruwheid, wat de productiekosten verhoogt.De spiraalvormige groeven op de schroef en de moer moeten nauwkeurig worden gemalen om de loopwegen te vormen.

 

Gebrek aan zelfvergrendeling: met name voor verticale schroeven, vanwege de relatie tussen zwaartekracht en traagheid,een remmechanisme is nodig om te voorkomen dat de onderdelen zichzelf vergrendelen na het stoppen van de transmissie;.

 

Geen lege reis tijdens de omkering: het vooraf laden van de kogelschroef en moer elimineert de axiale terugslag, zorgt voor een soepele omkering zonder dode zones en verbetert de nauwkeurigheid en stijfheid van de axiale transmissie.

 

Reversibiliteit: vanwege het lage wrijvingsverlies in de kogelschroeftransmissie kan het roterende beweging gemakkelijk omzetten in lineaire beweging of vice versa.Zowel de schroef als de moer kunnen worden gebruikt als aandrijvende of aangedreven onderdelen.

 

Lange levensduur: een kogelschroeftransmissie heeft een lange levensduur vanwege minimale wrijvingsverliezen bij het rollen.

 

Vanwege deze voordelen worden kogelschroeven op grote schaal gebruikt als efficiënte en nauwkeurige transmissie-mechanismen in precisiewerktuigen en CNC-machines".

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China lineair gidsspoor Leverancier. Copyright © 2023-2024 linearguidesrails.com . Alle rechten voorbehoudena.