Haberler
Ev > Haberler > Company news about Lineer Rulmanlı Çelik Bilyaların Yüzey Sıcaklığının Artmasının Sebepleri
Etkinlikler
Bize Ulaşın
Şimdi İletişime Geçin

Lineer Rulmanlı Çelik Bilyaların Yüzey Sıcaklığının Artmasının Sebepleri

2020-02-13

Latest company news about Lineer Rulmanlı Çelik Bilyaların Yüzey Sıcaklığının Artmasının Sebepleri

 

Lineer rulmanların kullanımı sırasında, birçok kullanıcı rulmanın yüzeyinde belirgin bir kırmızımsı renk tonu gözlemleyebilir, diğerleri ise lineer rulmanların yüzeyinden beyaz duman çıktığını fark edebilir.Özel durum ne olursa olsun, her ikisi de lineer rulmanların sıcaklığının artmasından kaynaklanmaktadır.

Lineer yataklarda sıcaklık artışı sebepsiz meydana gelmez, kullanıma ve ürünün kendisine bağlı çeşitli faktörler bu tür durumlara yol açabilir.

 

1: Aşırı Sürtünme

Lineer yatak ile ekipman arasındaki bağlantı boşluğunun sıkılığı çok küçüktür.Rulman döndüğünde dışarı doğru bir itme kuvveti uygular.Ancak bu itme kuvveti dışarıya etkili bir şekilde aktarılamaz ve bir kısmı yatağa geri döner.Sonuç olarak bazı rulmanlarda sürtünme kuvveti artar.Bunun nedeni kurulum sırasındaki yanlış konumlandırmadır.

 

2: Aşırı Dönüş Hızı

Lineer rulmanların dönme hızı, onları seçerken önemli bir teknik parametre değildir.Teorik verilere göre dönme hızının lineer rulmanlarla ilgisi yoktur.Ancak çoğu zaman lineer rulmanların malzemelerindeki farklılıklardan dolayı bazı rulmanlar yüksek hızlarda dönerken ısı transfer performansında düşüş yaşarlar.Zamanla kullanımın artmasıyla metalin stabilitesi azalır.Bu tür sorunlar sık ​​karşılaşılan olaylardır.

 

3: Çalışma Saatlerini Aşmak

Her lineer yatağın kendi kullanım ömrü vardır ve kullanım ömrünün sonuna ulaştığında değiştirilmelidir.Maliyetlerden tasarruf etmek amacıyla lineer rulmanları önerilen hizmet ömrünün ötesinde kullanmayın.Bu, mekanik ekipmanın kendisi için faydalı değildir.Mekanik ekipmanın arızalanması durumunda ortaya çıkan kayıplar önemli olabilir.

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite lineer kılavuz rayı Tedarikçi. telif hakkı © 2023-2024 linearguidesrails.com . Her hakkı saklıdır.