Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Οι λόγοι για την αύξηση της θερμοκρασίας επιφάνειας των γραμμικών σφαιρών χάλυβα
Εκδηλώσεις
Επαφή ΗΠΑ
Επαφή τώρα

Οι λόγοι για την αύξηση της θερμοκρασίας επιφάνειας των γραμμικών σφαιρών χάλυβα

2020-02-13

Latest company news about Οι λόγοι για την αύξηση της θερμοκρασίας επιφάνειας των γραμμικών σφαιρών χάλυβα

 

Κατά τη χρήση γραμμικών ρουλεμάν, πολλοί χρήστες μπορεί να παρατηρήσουν μια σημαντική κοκκινωπή απόχρωση στην επιφάνεια του ρουλεμάν, ενώ άλλοι μπορεί να παρατηρήσουν την εκπομπή λευκού καπνού από την επιφάνεια των γραμμικών ρουλεμάν.Ανεξάρτητα από τη συγκεκριμένη κατάσταση, και τα δύο προκαλούνται από την αύξηση της θερμοκρασίας των γραμμικών ρουλεμάν.

Η αύξηση της θερμοκρασίας στα γραμμικά ρουλεμάν δεν συμβαίνει χωρίς λόγο και διάφοροι παράγοντες που σχετίζονται με τη χρήση και το ίδιο το προϊόν μπορούν να οδηγήσουν σε τέτοια περιστατικά.

 

1: Υπερβολική τριβή

Η στεγανότητα του κενού σύνδεσης μεταξύ του γραμμικού ρουλεμάν και του εξοπλισμού είναι πολύ μικρή.Όταν το ρουλεμάν περιστρέφεται, ασκεί μια ώθηση προς τα έξω.Ωστόσο, αυτή η ώθηση δεν μπορεί να μεταφερθεί αποτελεσματικά προς τα έξω και ένα μέρος της θα επιστρέψει στο ρουλεμάν.Ως αποτέλεσμα, ορισμένα ρουλεμάν παρουσιάζουν αύξηση της δύναμης τριβής.Αυτό οφείλεται στην ακατάλληλη τοποθέτηση κατά την εγκατάσταση.

 

2: Υπερβολική ταχύτητα περιστροφής

Η ταχύτητα περιστροφής των γραμμικών ρουλεμάν δεν αποτελεί σημαντική τεχνική παράμετρο κατά την επιλογή τους.Σύμφωνα με θεωρητικά δεδομένα, η ίδια η ταχύτητα περιστροφής δεν σχετίζεται με τα γραμμικά ρουλεμάν.Ωστόσο, συχνά λόγω διαφορών στα υλικά των γραμμικών ρουλεμάν, ορισμένα ρουλεμάν παρουσιάζουν μείωση στην απόδοση μεταφοράς θερμότητας όταν περιστρέφονται σε υψηλές ταχύτητες.Με την αυξημένη χρήση με την πάροδο του χρόνου, η σταθερότητα του μετάλλου μειώνεται.Τέτοια θέματα είναι συνηθισμένα.

 

3: Υπέρβαση των ωρών λειτουργίας

Κάθε γραμμικό ρουλεμάν έχει τη δική του διάρκεια ζωής και θα πρέπει να αντικατασταθεί μόλις φτάσει στο τέλος της ζωής του.Μην χρησιμοποιείτε γραμμικά ρουλεμάν πέρα ​​από τη συνιστώμενη διάρκεια ζωής τους σε μια προσπάθεια εξοικονόμησης κόστους.Αυτό δεν είναι επωφελές για τον ίδιο τον μηχανολογικό εξοπλισμό.Εάν ο μηχανικός εξοπλισμός παρουσιάσει δυσλειτουργία, οι προκύπτουσες απώλειες μπορεί να είναι σημαντικές.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας γραμμική ράγα οδηγών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 linearguidesrails.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.