nieuws
Huis > nieuws > Company news about De oorzaken van de verhoging van de oppervlaktetemperatuur van lineaire dragende stalen ballen
Evenementen
Contact de V.S.

De oorzaken van de verhoging van de oppervlaktetemperatuur van lineaire dragende stalen ballen

2020-02-13

Latest company news about De oorzaken van de verhoging van de oppervlaktetemperatuur van lineaire dragende stalen ballen

 

Tijdens het gebruik van lineaire lagers kunnen veel gebruikers een aanzienlijke roodachtige tint op het oppervlak van het lager waarnemen, terwijl anderen de uitstoot van witte rook uit het oppervlak van lineaire lagers kunnen opmerken.Ongeacht de specifieke situatie worden beide veroorzaakt door een stijging van de temperatuur van lineaire lagers.

De temperatuurstijging bij lineaire lagers vindt niet zonder reden plaats, en verschillende factoren die verband houden met het gebruik en het product zelf kunnen tot dergelijke gebeurtenissen leiden.

 

1: Overmatige wrijving

De dichtheid van de verbindingsopening tussen het lineaire lager en de apparatuur is te klein.Wanneer het lager draait, oefent het een buitenwaartse kracht uit.Deze stuwkracht kan echter niet effectief naar buiten worden overgebracht en een deel ervan zal terugkeren naar het lager.Als gevolg hiervan ervaren sommige lagers een toename van de wrijvingskracht.Dit komt door de onjuiste positionering tijdens de installatie.

 

2: Overmatige rotatiesnelheid

De rotatiesnelheid van lineaire lagers is geen belangrijke technische parameter bij de keuze ervan.Volgens theoretische gegevens is de rotatiesnelheid zelf niet gerelateerd aan lineaire lagers.Vaak als gevolg van verschillen in de materialen van lineaire lagers ervaren sommige lagers echter een afname van de warmteoverdrachtsprestaties bij het draaien met hoge snelheden.Bij toenemend gebruik in de loop van de tijd neemt de stabiliteit van het metaal af.Dergelijke problemen komen vaak voor.

 

3: Overschrijding van de bedrijfsuren

Elk lineair lager heeft zijn eigen levensduur en moet worden vervangen zodra het einde van zijn levensduur is bereikt.Gebruik lineaire lagers niet langer dan de aanbevolen levensduur, in een poging kosten te besparen.Dit is niet gunstig voor de mechanische apparatuur zelf.Als de mechanische apparatuur defect raakt, kunnen de daaruit voortvloeiende verliezen aanzienlijk zijn.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China lineair gidsspoor Leverancier. Copyright © 2023-2024 linearguidesrails.com . Alle rechten voorbehoudena.