Haberler
Ev > Haberler > Company news about Kılavuz rayı için çelik topların üretimi süreci
Etkinlikler
Bize Ulaşın
Şimdi İletişime Geçin

Kılavuz rayı için çelik topların üretimi süreci

2019-12-13

Latest company news about Kılavuz rayı için çelik topların üretimi süreci

Rulmanlı çelik bilyaların detaylı üretim süreci aşağıdaki gibidir:

Tel Çekme: Satın alınan tel, tel çekme makinesi kullanılarak istenilen çapa kadar gerilir.

Soğuk Dövme (Dövme): Gerilmiş tel, çelik bilyeli soğuk şişirme makinesine yerleştirilir, burada iç çelik kalıplar onu boş bir bilye haline getirir.

Parlatma: Bir parlatma makinesinin içindeki iki dökme demir taşlama plakası, dış halkayı ve boş bilyeden iki noktayı çıkarmak için soğuk başlı bilyeyi presleyip törpüler.

Yumuşak Taşlama: Yumuşak bir taşlama makinesi dosyası içindeki iki dökme demir taşlama plakası ve istenen bilya çapını ve yüzey pürüzlülüğünü elde etmek için parlatılmış ham bilyeyi taşlar.

Isıl İşlem: Toplar bir ısıl işlem fırınına yerleştirilir, burada karbürlenir, söndürülür ve daha sonra toplara belirli bir karbürlenmiş katman, sertlik, tokluk ve kırma yükü kapasitesi kazandırmak için temperlenir.

Sert Taşlama: Bir taşlama makinesinin içindeki taşlama taşları, topun yüzeyindeki siyah oksit tabakasını çıkarmak ve doğruluğunu düzeltmek için ısıl işlem görmüş bilya boşluklarını presleyip taşlar.

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite lineer kılavuz rayı Tedarikçi. telif hakkı © 2023-2024 linearguidesrails.com . Her hakkı saklıdır.