Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Η διαδικασία παραγωγής των ρουλεμίδων από χάλυβα για την καθοδήγηση σιδηροδρόμων
Εκδηλώσεις
Επαφή ΗΠΑ
Επαφή τώρα

Η διαδικασία παραγωγής των ρουλεμίδων από χάλυβα για την καθοδήγηση σιδηροδρόμων

2019-12-13

Latest company news about Η διαδικασία παραγωγής των ρουλεμίδων από χάλυβα για την καθοδήγηση σιδηροδρόμων

Η λεπτομερή διαδικασία παραγωγής των σφαιρών από χαλύβδινο ελαστικό είναι η ακόλουθη:

Σχεδίαση καλωδίου: Το αγορασμένο καλώδιο τεντώνεται στην απαιτούμενη διάμετρο χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα σχεδίασης καλωδίου.

Ψυχρή προετοιμασία: Το τεντωμένο σύρμα τοποθετείται σε ένα μηχάνημα ψυχρής προετοιμασίας με χάλυβα, όπου τα εσωτερικά σιδηρουργικά πετρώματα το σφυρηλατούν σε μια κενή σφαίρα.

Φωτογραφία: Δύο πλάκες άλεσης χυτοσίδερου μέσα σε μια μηχανή φωτογραφίας πιέζουν και σχηματίζουν το κενό σφαιρίδιο για να αφαιρεθεί ο εξωτερικός δακτύλιος και δύο σημεία από το κενό σφαιρίδιο.

Ελαφριά Στρίψιμο: Δύο πλάκες σιδηρουργικής στροφής μέσα σε ένα μαλακό στροφείο μηχανής στροφής και στροφή της γυαλισμένης σφαίρας σε κενό για να επιτευχθεί η επιθυμητή διάμετρος σφαίρας και τραχύτητα της επιφάνειας.

Θερμική επεξεργασία: Οι μπάλες τοποθετούνται σε κλίβανο θερμικής επεξεργασίας, όπου καρβουριάζονται, σβήνονται και στη συνέχεια θερμαίνονται για να δώσουν στις μπάλες ένα συγκεκριμένο καρβουριωμένο στρώμα, σκληρότητα, αντοχή,και ικανότητα φορτίου συντριβής.

Σκληρή Στρίψιμο: Στρίψιμο τροχών μέσα σε μια μηχανή στρίψιμο πίεση και στύψιμο των θερμικά επεξεργασμένων κενών σφαιρών για να αφαιρέσει το στρώμα μαύρου οξειδίου στην επιφάνεια της σφαιρίδας και να διορθώσει την ακρίβεια της.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας γραμμική ράγα οδηγών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 linearguidesrails.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.