nieuws
Huis > nieuws > Company news about Het productieproces van het dragen van stalen kogels voor geleiderail
Evenementen
Contact de V.S.

Het productieproces van het dragen van stalen kogels voor geleiderail

2019-12-13

Latest company news about Het productieproces van het dragen van stalen kogels voor geleiderail

Het gedetailleerde productieproces van stalen ballen is als volgt:

Draadtekening: de gekochte draad wordt met behulp van een draadtekenmachine tot de vereiste diameter uitgerekt.

Koudkoppen: de gestrekte draad wordt in een stalen kogel koudkoppenmachine geplaatst, waar de interne stalen matrijzen het smeden tot een bal blanco.

Verblinding: Twee gietijzeren slijpplaten in een verblindingsmachine drukken en fileren de koude-kop bol leeg om de buitenste ring en twee punten van de bal leeg te verwijderen.

Zacht slijpen: twee gietijzeren slijpplaten in een zacht slijpmachinefilet en slijpen de gefliterde bal leeg om de gewenste baldiameter en oppervlakte ruwheid te bereiken.

Warmtebehandeling: De ballen worden in een warmtebehandelingsoven geplaatst, waar ze worden gecarbureerd, gedoofd en vervolgens getemperd om de ballen een bepaalde gecarbureerde laag, hardheid, taaiheid te geven,en vermogen tot vermalen.

Hard slijpen: slijpwielen in een slijpmachine persen en slijpen de warmtebehandelde balvrijheden om de zwarte oxidelaag op het oppervlak van de bal te verwijderen en de nauwkeurigheid ervan te corrigeren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China lineair gidsspoor Leverancier. Copyright © 2023-2024 linearguidesrails.com . Alle rechten voorbehoudena.