Haberler
Ev > Haberler > Company news about Doğrusal kılavuz kaydırıcının otomatik olarak kendi kendine hizalanma özelliği
Etkinlikler
Bize Ulaşın
Şimdi İletişime Geçin

Doğrusal kılavuz kaydırıcının otomatik olarak kendi kendine hizalanma özelliği

2019-11-08

Latest company news about Doğrusal kılavuz kaydırıcının otomatik olarak kendi kendine hizalanma özelliği
 
Doğrusal kılavuz kaydırıcısının otomatik olarak kendini hizalama yeteneği, DF (45-°45) ° dairesel oluk kombinasyonundan gelir.Bu etki, çelik topların elastik deformasyonu ve temas noktalarının aktarılması ile elde edilir.Montaj yüzeyinde bir sapma olsa bile, lineer kılavuz kaydırıcı tarafından içten olarak emilebilir ve bu da otomatik olarak kendini hizalama kabiliyetine ve yüksek hassasiyetli pürüzsüz harekete neden olur.Değişkenlik, üretim üretim doğruluğunun sıkı kontrolü nedeniyle elde edilir., ve doğrusal kılavuzun boyutları belli bir seviyede muhafaza edilebilir.
 
Ek olarak, kaydırıcı çelik topun ayrılmasını önlemek için bir tutucuyla tasarlanmıştır, bu nedenle bazı seriler
Müşteriler, rehberleri veya kaydırıcıları gerektiği gibi sipariş edebilir ve depolama alanını azaltmak için rehberleri ve kaydırıcıları ayrı ayrı depolayabilirler.
 
Yüksek sertlik, çelik toplar için 45 derecelik bir temas açısıyla dört sıra dairesel oluk tasarımı kullanılarak her yönde mevcuttur.Bu, çelik topların ideal bir iki nokta temas yapısına ulaşmalarını ve hem dikey hem de yatay yönlerden yüklere dayanmalarını sağlarGerekirse, sertliği artırmak için önceden yükleme uygulanabilir.

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite lineer kılavuz rayı Tedarikçi. telif hakkı © 2023-2024 linearguidesrails.com . Her hakkı saklıdır.