Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Η δυνατότητα αυτόματης ευθυγράμμισης του γραμμικού ολισθητήρα οδηγού
Εκδηλώσεις
Επαφή ΗΠΑ
Επαφή τώρα

Η δυνατότητα αυτόματης ευθυγράμμισης του γραμμικού ολισθητήρα οδηγού

2019-11-08

Latest company news about Η δυνατότητα αυτόματης ευθυγράμμισης του γραμμικού ολισθητήρα οδηγού
 
Η ικανότητα αυτόματης ευθυγράμμισης του γραμμικού οδηγού οδού προέρχεται από τον συνδυασμό του κυκλικού αυλαίου DF (45-°45) °. Κατά την εγκατάσταση,Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την ελαστική παραμόρφωση των σφαιρών από χάλυβα και τη μεταφορά των σημείων επαφήςΑκόμη και αν υπάρχει κάποια απόκλιση στην επιφάνεια τοποθέτησης, μπορεί να απορροφηθεί εσωτερικά από τον γραμμικό οδηγό, με αποτέλεσμα την αυτόματη αυτοπροσαρμογή και την υψηλής ακρίβειας ομαλή κίνηση.Η εναλλακτικότητα επιτυγχάνεται λόγω του αυστηρού ελέγχου της ακριβείας παραγωγής, και οι διαστάσεις του γραμμικού οδηγού μπορούν να διατηρηθούν σε ορισμένο επίπεδο.
 
Επιπλέον, ο συρότης έχει σχεδιαστεί με ένα υποστήριγμα για να αποτρέψει το αποσπάσιμο της χάλυβα σφαίρα, έτσι ώστε ορισμένες σειρές έχουν
Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν οδηγούς ή συρόμενα στοιχεία κατά περίπτωση και μπορούν επίσης να αποθηκεύουν οδηγούς και συρόμενα στοιχεία χωριστά για να μειώσουν τον χώρο αποθήκευσης.
 
Υψηλή ακαμψία είναι παρούσα σε όλες τις κατευθύνσεις, χρησιμοποιώντας ένα τετραπλό στρογγυλό σχεδιασμό αυλακώσεων με γωνία επαφής 45 μοιρών για χάλυβα σφαίρες.Αυτό επιτρέπει στις σφαίρες χάλυβα να επιτύχουν μια ιδανική δομή δύο σημείων επαφής και να αντέχουν φορτία από τις κατακόρυφες και οριζόντιες κατευθύνσειςΌταν είναι αναγκαίο, μπορεί να εφαρμοστεί προφόρτωση για την ενίσχυση της ακαμψίας.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας γραμμική ράγα οδηγών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 linearguidesrails.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.