nieuws
Huis > nieuws > Company news about Het automatische zelfuitlijnende vermogen van de lineaire geleideschuif
Evenementen
Contact de V.S.

Het automatische zelfuitlijnende vermogen van de lineaire geleideschuif

2019-11-08

Latest company news about Het automatische zelfuitlijnende vermogen van de lineaire geleideschuif
 
Het automatische zelfuitlijnende vermogen van de lineaire geleider komt voort uit de combinatie van de DF (45-°45)° cirkelvormige groef.Tijdens de installatie wordt dit effect bereikt door de elastische vervorming van stalen kogels en de overdracht van contactpunten.Zelfs als er enige afwijking in het montageoppervlak is, kan deze intern worden geabsorbeerd door de lineaire geleideschuif, wat resulteert in een automatisch zelfuitlijnend vermogen en een uiterst nauwkeurige, vloeiende beweging.Uitwisselbaarheid wordt bereikt dankzij strikte controle over de productieprecisie van de productie, en de afmetingen van de lineaire geleiding kunnen op een bepaald niveau worden gehandhaafd.
 
Bovendien is de schuifregelaar ontworpen met een houder om het loslaten van de stalen kogel te voorkomen, zoals bij sommige series het geval is
uitwisselbaarheid.Klanten kunnen indien nodig geleiders of schuifregelaars bestellen en kunnen ook geleiders en schuifregelaars afzonderlijk opslaan om opslagruimte te verminderen.
 
Hoge stijfheid is aanwezig in alle richtingen, met behulp van een cirkelvormig groefontwerp met vier rijen en een contacthoek van 45 graden voor stalen kogels.Hierdoor kunnen de stalen kogels een ideale tweepuntscontactstructuur bereiken en bestand zijn tegen belastingen vanuit zowel verticale als horizontale richtingen.Indien nodig kan voorspanning worden toegepast om de stijfheid te vergroten.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China lineair gidsspoor Leverancier. Copyright © 2023-2024 linearguidesrails.com . Alle rechten voorbehoudena.