Haberler
Ev > Haberler > Company news about Doğrusal kılavuzlama için paslanmaz çelik topların üretim süreci
Etkinlikler
Bize Ulaşın
Şimdi İletişime Geçin

Doğrusal kılavuzlama için paslanmaz çelik topların üretim süreci

2020-01-02

Latest company news about Doğrusal kılavuzlama için paslanmaz çelik topların üretim süreci

 

 

Tek yönlü rulmanların üretim sürecinde, iç ve dış bilezikler çelik bilyalarla birleştirildikten sonra, kafesin montajını kolaylaştırmak için çelik bilyaların tek yönlü rulmanın iç ve dış bileziklerinin oluklarına eşit şekilde dağıtılması gerekir.Şu anda çoğu bilya dağıtım cihazı, çelik bilyaların otomatik ve eşit dağıtımı için silindirleri kullanarak çelik bilyaları eşit şekilde dağıtmak için bilya dağıtım pimleri kullanır.Bu yöntem çelik bilyalara kolaylıkla zarar verebilir.Silindir, çelik bilyaların eşit dağılımını bozan, bilya dağıtım pimlerini kıran veya büken ve deforme eden titreşimler üretir.Birçok küçük ve orta ölçekli tek yönlü rulman üreticisi, çelik bilyaları dağıtmak için manuel yöntemler kullanır.Kafesi tutan ekipmanın gücü çok düşüktür.Ayrıca kafesi tutan ekipmanlarda genellikle kauçuk çekiçleme yöntemi kullanılmaktadır.Bu yöntem basittir ve kafesin cep deliklerinde ve oluklarında eşit olmayan gerilime neden olarak açıklığı azaltır.Kuvvet uygulandığında kuvveti kontrol etmek zordur ve çelik bilyalara, kafes cep deliklerine ve oluklara kolayca zarar verebileceği gibi ekipman hasarına da neden olabilir.Emek yoğunluğu yüksektir ve çok sakıncalıdır.

 

Kafes ekipmanı için bir bilya dağıtıcısını içeren, kafes ekipmanı için bir bilya dağıtım cihazı önerilmektedir.Bir sap, bir taban ve tabanın uç yüzlerine sabitlenmiş ve dairesel bir dizi halinde düzenlenmiş çok sayıda bilye dağıtım çubuğu içerir.Çoklu top dağıtım çubukları arasında daha uzun olan top dağıtım çubuğu ortada yer alır ve diğer top dağıtım çubuklarının uzunlukları sıralı top dağıtım çubuğundan her iki tarafa doğru azalırken, diğer top dağıtım çubukları sıralı topa göre simetrik olarak düzenlenir. dağıtım çubuğu.Bununla birlikte, bu bilya dağıtım çubuklarının uçlarının tamamı sivri uçludur ve çok sayıda deney, bu bilya dağıtım çubuklarının bilya dağıtımı için kullanılmasının, iki çelik bilyanın kolayca iki dağıtım çubuğu arasına sıkışmasıyla sonuçlanabileceğini, bunun da bilya dağıtım arızasına ve üretim kapasitesinin azalmasına yol açabileceğini göstermiştir. .Üstelik bu cihaz yalnızca çelik bilyaları dağıtabiliyor ve kafesi monte edemiyor, bu da işlevselliğini nispeten sınırlı kılıyor.

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite lineer kılavuz rayı Tedarikçi. telif hakkı © 2023-2024 linearguidesrails.com . Her hakkı saklıdır.