Huis > producten > Onklappingscilinder >
Olie ontkoppelende cilinderdiameter hoge klemkracht en precisie

Olie ontkoppelende cilinderdiameter hoge klemkracht en precisie

pneumatische zuigercilinder Hoge het Vastklemmen Kracht

de pneumatische Precisie van de zuigercilinder

0.4Mpa dubbelwerkende luchtcilinder

Plaats van herkomst:

Jiangsu, China

Certificering:

CE

Modelnummer:

BMV - FA

Contact de V.S.

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Naam:
Pneumatische Unclamping-Cilinder
Druk:
0.4Mpa--en samengeperste 0.6Mpa die aire filtreren
Messenuitwisseling:
Mes aan mes verandering in 1second
Druk erro:
Binnen 0.1Mpa
Toepassing:
Voor CNC het messenuitwisseling van het machinecentrum
Olie:
46#-de hydraulische olie van de slijtageweerstand
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1set
Verpakking Details
Karton en Houten pallet
Levertijd
7days--30days
Betalingscondities
T/T
Productomschrijving

Productkenmerken:

een pneumatische cilinder met een diameter van 12 mm en een drukverhoging van ø125 van 11:1 of 30:1.

Het doel van dit type cilinder is om een krachtigere en nauwkeurigere klemkracht te leveren voor industriële toepassingen.De booster werkt door gebruik te maken van compressielucht om olie te pompen bij een hogere druk dan de invoerluchtdruk normaal zou toelaten, waardoor de kracht van de cilinder wordt versterkt.

De diameter van 12 mm verwijst naar de grootte van de cilinderafvoer, die de maximale kracht bepaalt die de cilinder kan genereren.De drukverhoging van ø125 kan betekenen dat de uitgangsdruk van de cilinder 11 of 30 keer groter is dan de inlaatluchtdruk, afhankelijk van het specifieke model.

Over het algemeen is dit type pneumatische cilinder ontworpen voor toepassingen die een hoge klemkracht en precisie vereisen,met een vermogen van meer dan 30 W,De lucht-olie ontklemmende boostertechnologie zorgt voor een efficiëntere en krachtigere klemkracht, die de productie-efficiëntie en de kwaliteitscontrole kan verbeteren.

 

Bestelformulier

BMV-10 U-16 M-70 MA

1) 2) 3) 4) 5) 6)

BMV:Overladen pneumatische cilinder met mespunctie
1) Diameter 10:Ø100 12:Ø125
2) Toepasselijk model U: gebruikt voor MC
3) Oliedrukverhouding 11=11:1 12=12:1 16=16:1 25=25:1 30=30:1 39=39:1 51=51:1
4)  

M:met hydraulische detectie-inrichting

N:Geen hydraulisch detectietoestel

5) Volume van de speeksel 50cc, 70cc, 110cc, 150cc, enz.
6) Montage-type FA:verticaal type,LB:horizontaal type

 

Productbeschrijving

 

1Werkdruk: De pomp kan werken binnen een drukbereik van 0,4 megapascals (MPa) tot 0,6 MPa. Dit kan ook worden uitgedrukt als 4 kg-kracht per vierkante centimeter (kgf/cm2) tot 6 kgf/cm2.De gecomprimeerde lucht die wordt gebruikt om de pomp te filteren, moet ook binnen dit drukbereik liggen.


2Transmissie-olie:De pomp is ontworpen om te werken met een specifieke viscositeitsgraad van olie, die ISO VG32 of een gelijkwaardige viscositeitsgraad is.
Werktemperatuur: de pomp kan werken binnen een temperatuurbereik van 0 tot 60 graden Celsius.
Split-out hoeveelheid: De pomp kan vier verschillende hoeveelheden olie produceren, 150cc, 110cc, 70cc en 50cc.
Spanning: de pomp kan met drie verschillende spanningsniveaus werken, namelijk DC24, AC110 en AC220.

 

geschikt voor directe aandrijving, ingebouwde spindel met motor, enz., speciaal bestemd voor snelsnijden:
De hydraulische motor of spindel is ontworpen voor gebruik in directe aandrijvingstoepassingen, zoals ingebouwde motorspindels.

 

De motor of spindel is speciaal ontworpen voor het snijden met hoge snelheid, wat aangeeft dat deze in staat is om met hoge snelheden te werken en tegelijkertijd zijn prestaties en betrouwbaarheid te behouden.


Hydraulische cilinders kunnen om verschillende redenen lekken, waaronder:

 

Versleten afdichtingen: Afdichtingen kunnen na verloop van tijd afbreken door wrijving, druk en blootstelling aan hydraulische vloeistof.

 

Schrammen of beschadiging van de cilinderstaaf: als de staaf in de cilinder gekrast of beschadigd is, kan dit de integriteit van de afdichtingen in gevaar brengen, waardoor hydraulische vloeistof erdoorheen kan lekken.

 

Verontreinigende stoffen: Vuil, afval of andere verontreinigende stoffen in de hydraulische vloeistof kunnen de afdichtingen of andere onderdelen van het hydraulische systeem beschadigen, wat kan leiden tot lekken.

 

Overdruk: Overmatige druk in het hydraulische systeem kan ervoor zorgen dat de afdichtingen falen of dat de hydraulische leidingen barsten, wat leidt tot lekken.

 

Onjuiste installatie: Onjuiste installatie van afdichtingen of andere onderdelen kan leiden tot lekken.Het is belangrijk om de richtlijnen van de fabrikant te volgen en tijdens de installatie passende gereedschappen en technieken te gebruiken.

 

Corrosie: Corrosie kan zich voordoen in het hydraulische systeem, wat kan leiden tot beschadiging van afdichtingen of andere componenten en uiteindelijk tot lekken.

 

Extreme temperaturen: Extreme temperaturen kunnen de viscositeit van de hydraulische vloeistof en de flexibiliteit van de afdichtingen beïnvloeden, wat mogelijk tot lekken kan leiden.

 

Leeftijd en slijtage: Na verloop van tijd kunnen de verschillende onderdelen van een hydraulische cilinder slijten, wat leidt tot lekken.Regelmatig onderhoud en inspectie kunnen helpen problemen te identificeren en op te lossen voordat ze leiden tot lekken.

 

Om lekkages van hydraulische cilinders te voorkomen, is het belangrijk om het systeem regelmatig te inspecteren op tekenen van slijtage of beschadiging, versleten afdichtingen en componenten te vervangen, gebruik te maken van hoogwaardige hydraulische vloeistof,en behoorlijke bedrijfsomstandigheden te handhaven.

 

Toepassingen:

 

Lucht-olie ontklemmende booster pneumatische cilinders kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van industrieën die hoge klemkracht en precisie vereisen.

Hier zijn enkele voorbeelden:

 

1Vervaardiging van auto's: Bij de productie van auto-onderdelen kunnen lucht-olie ontkoppelende versterkingscilinders worden gebruikt om onderdelen tijdens bewerkings- of assemblageprocessen vast te houden.Dit zorgt ervoor dat de onderdelen stevig op hun plaats blijven en goed uitgelijnd zijn, wat resulteert in betere kwaliteit en betrouwbaarder producten.

 

2.Luchtvaartindustrie: Bij de assemblage van luchtvaartcomponenten kunnen lucht-olie ontkoppelende boostercilinders worden gebruikt om grote en zware onderdelen op hun plaats te houden tijdens de bewerking of montage.De hoge klemkracht en precisie van deze cilinders zorgen ervoor dat de onderdelen stevig op hun plaats blijven en niet beschadigd raken tijdens het productieproces.

 

3Vervaardiging van geneesmiddelen: Bij de productie van medische hulpmiddelen kunnen lucht-olie ontkoppelende boostercilinders worden gebruikt om kleine en delicate onderdelen tijdens bewerkings- of assemblageprocessen op hun plaats te houden.De hoge precisie van deze cilinders zorgt ervoor dat de onderdelen niet beschadigd of vervormd worden tijdens het productieproces, wat resulteert in betere kwaliteit en betrouwbaarder producten.

 

4Vervaardiging van gereedschapsmachines: Bij de productie van werktuigmachines kunnen lucht-olie ontkoppelende versterkingscilinders worden gebruikt om een hoge klemkracht en precisie te bieden voor het vasthouden van werkstukken tijdens bewerkingsprocessen.Dit kan de nauwkeurigheid en efficiëntie van het bewerkingsproces verbeteren, wat resulteert in betere kwaliteit en nauwkeuriger producten.

 

Over het algemeen kunnen lucht-olie ontklemmende booster pneumatische cilinders worden gebruikt in elke industrie die een hoge klemkracht en precisie vereist, en waar de kosten van stilstand of productfalen hoog zijn.

 

Kan een hydraulische cilinder opnieuw worden gebouwd?

 

Een hydraulische cilinder kan worden herbouwd door de cilinder te ontmantelen, de onderdelen te controleren op slijtage of beschadiging, beschadigde onderdelen zoals afdichtingen te vervangen,O-ringen, staven of zuigers, en vervolgens de cilinder met de nieuwe onderdelen opnieuw te monteren.

Hier is een algemeen overzicht van de stappen die nodig zijn om een hydraulische cilinder te herbouwen:

  1. Ontmanteling: de cilinder wordt uit de behuizing gehaald en zorgvuldig ontmanteld, waarbij rekening wordt gehouden met de opstelling van de onderdelen en eventuele specifieke configuraties.

  2. Inspectie: Elk onderdeel van de cilinder wordt gecontroleerd op sporen van slijtage, beschadiging of corrosie, waaronder de zuiger, de staaf, de afdichtingen, de O-ringen, de klier en de behuizing.

  3. Vervanging van onderdelen: Alle versleten of beschadigde onderdelen worden vervangen door nieuwe.

  4. Reiniging: Alle onderdelen, inclusief de behuizing, worden grondig gereinigd om vuil, puin of oud smeermiddel te verwijderen.

  5. Hermontage: de cilinder wordt opnieuw geassembleerd om ervoor te zorgen dat alle onderdelen correct zijn uitgelijnd en geplaatst; bij de hermontage moet worden gezorgd dat de afdichtingen niet beschadigd raken.

  6. Testing: Na hermontage wordt de cilinder getest op de juiste werking, waarbij de cilinder onder druk kan worden gezet om te controleren of er lekken zijn, zodat de zuiger en de staaf soepel kunnen bewegen,en te controleren of alle functies werken zoals verwacht.

  7. Installatie: Zodra de cilinder de test heeft doorstaan, kan deze opnieuw worden geïnstalleerd in de oorspronkelijke toepassing.

De herbouw van een hydraulische cilinder kan de levensduur verlengen en is vaak een kosteneffectief alternatief voor de aankoop van een nieuwe cilinder.met name voor grotere of op maat gemaakte cilinders waarbij vervangende cilinders duurder of moeilijk te vinden kunnen zijnHet vereist echter kennis van hydraulische systemen en de juiste onderhoudstechnieken om ervoor te zorgen dat de herbouwde cilinder betrouwbaar werkt.

Veelgestelde vragen

Q1: We hebben onze eigen fabriek en kunnen de beste prijs en service bieden.

Q2: We accepteren op maat gemaakte of niet-standaard producten.

Q3: Het MOQ hangt af van de behoeften van de klant, en proeforders zijn welkom voor massaproductie.

Q4: De levertijd is 7 dagen als het bedrijf voorraad heeft, en 15-30 werkdagen als we geen voorraad hebben.

V5: De betalingsvoorwaarden van het bedrijf zijn T/T.

V6: De onderneming verstrekt geen monsters.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China lineair gidsspoor Leverancier. Copyright © 2023-2024 linearguidesrails.com . Alle rechten voorbehoudena.