Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Μονόδραστικές φιάλες VS διπλόδραστικές φιάλες
Εκδηλώσεις
Επαφή ΗΠΑ
Επαφή τώρα

Μονόδραστικές φιάλες VS διπλόδραστικές φιάλες

2023-09-29

Latest company news about Μονόδραστικές φιάλες VS διπλόδραστικές φιάλες

Υπάρχουν πολλοί τύποι υδραυλικών κυλίνδρων προς πώληση, με αυτούς να είναι οι τέσσερις πιο συνηθισμένοι:

Πυροσβεστήρες

Οι υδραυλικοί κύλινδροι με μονοδραστική ενέργεια παράγουν ενέργεια όταν το υδραυλικό υγρό εισέρχεται σε μια ενιαία θύρα και ρέει στον κύλινδρο και προκαλεί την ανάσυρση του κύλινδρου.διαθέτουν ένα έμβολο μονοδρόμου που κινείται προς μία κατεύθυνση και απαιτεί κινητήρα ή ελατήριο για να επαναφέρει τη θέση του.

 

Δύο κύλινδροι

Σε μοντέλα υδραυλικών κυλίνδρων διπλής δράσης, το υγρό εισέρχεται σε μια πύλη και βγαίνει από μια δεύτερη πύλη, αναγκάζοντας τον κύλινδρο να συρρικνωθεί και να επεκταθεί.διπλής δράσης έμβολο δεν απαιτεί ελατήριο ή κινητήρα για να λειτουργήσει.

 

Ο υδραυλικός εξοπλισμός και οι μηχανές χρησιμοποιούν κυλίνδρους μονοδραστικής και διπλής δράσης, και κάθε τύπος έχει τα πλεονεκτήματά του.Οι κυλίνδροι μονοδραστικής λειτουργίας είναι απλούστεροι και ευκολότεροι στη συντήρηση από τους κυλίνδρους διπλής δράσηςΩστόσο, με περισσότερο υγρό στο υπό πίεση θάλαμο, οι διπλής δράσης ενεργοποιητές είναι ευκολότεροι για τον χειριστή.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας γραμμική ράγα οδηγών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 linearguidesrails.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.