nieuws
Huis > nieuws > Company news about Eenzijdige cilinders VS dubbelwerkende cilinders
Evenementen
Contact de V.S.

Eenzijdige cilinders VS dubbelwerkende cilinders

2023-09-29

Latest company news about Eenzijdige cilinders VS dubbelwerkende cilinders

Er zijn veel soorten hydraulische cilinders te koop, waarvan deze de vier meest voorkomende zijn:

met een vermogen van niet meer dan 50 W

Eénwerkende hydraulische cilinders produceren stroom wanneer hydraulische vloeistof een enkele poort binnengaat en in de cilinder stroomt en de cilinder terugtrekt.met een enkelwerkende zuiger die in één richting beweegt en waarvoor een motor of een veer nodig is om de positie te herstellen.

 

Doppelwerkende cilinders

In dubbelwerkende hydraulische cilindermodellen beweegt de vloeistof zich in een poort en komt uit via een tweede poort, waardoor de cilinder zich terugtrekt en uitstrekt.twee-werkende zuigers die geen veer of motor nodig hebben om te werken.

 

Hydraulische apparatuur en machines maken gebruik van een- en dubbelwerkende cilinders, die elk hun voordelen hebben.Eenzijdige cilinders zijn eenvoudiger en gemakkelijker te onderhouden dan dubbelwerkende cilindersMet meer vloeistof in de onder druk geplaatste kamer zijn dubbelwerkende actuatoren echter gemakkelijker te bedienen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China lineair gidsspoor Leverancier. Copyright © 2023-2024 linearguidesrails.com . Alle rechten voorbehoudena.