Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Παράγοντες που οδηγούν σε υπερβολικό άδειο χώρο στις συναρμολογίες στροφωτόστρωτων και τα μέσα αντιμετώπισής τους
Εκδηλώσεις
Επαφή ΗΠΑ
Επαφή τώρα

Παράγοντες που οδηγούν σε υπερβολικό άδειο χώρο στις συναρμολογίες στροφωτόστρωτων και τα μέσα αντιμετώπισής τους

2020-04-09

Latest company news about Παράγοντες που οδηγούν σε υπερβολικό άδειο χώρο στις συναρμολογίες στροφωτόστρωτων και τα μέσα αντιμετώπισής τους

Στην σειρά γραμμικών συστημάτων βιδών, η σωστή εγκατάσταση και συντήρηση των στροφικών βιδών είναι ζωτικής σημασίας.Θα συζητήσουμε τους παράγοντες που συμβάλλουν στην υπερβολική διαφάνεια σε συνασπισμούς βίδες σφαίρας και τις αντίστοιχες λύσεις.

 

1.Ακατάλληλα ρουλεμάν:

Οι στροφές με σφαίρες πρέπει να συνδυάζονται με γωνιακά ρουλεμάνια επαφής, ειδικά εκείνα που είναι σχεδιασμένα για υψηλές γωνίες ώθησης.Τα τυποποιημένα σφαιρικά ρουλεμάν έχουν την τάση να παράγουν κάποιο άξιο παιχνίδι.Ως εκ τούτου, οι στρογγυλοφόροι στρογγυλοφόροι στρογγυλοφόροι στρογγυλοφόροι στρογγυλοφόροι στρογγυλοφόροι στρογγυλοφόροι στρογγυλοφόροι στρογγυλοφόροι στρογγυλοφόροι στρογγυλοφόροι στρογγυλοφόροι στρογγυλοφόροι

 

2.Ακατάλληλη εγκατάσταση των ρουλεμίδων στροφιάς:
Εάν το ρουλεμάν είναι ακατάλληλα τοποθετημένο στην σφαιρική βίδα και δεν ταιριάζουν μεταξύ τους με ασφάλεια, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε άξονα, ειδικά όταν υποβάλλεται σε άξονα φορτία.Η κατάσταση αυτή μπορεί να προκύψει επειδή ο ώμος της βίδες είναι πολύ μακρύς ή πολύ σύντομος. κατάλληλη κατακόρυφη διάσταση μεταξύ της επιφάνειας επαφής του ρουλευτή και του κέντρου του V σχήματος άξονα του καρκινού κλειδώματος ή βέλτιστο παράλληλο των επιφανειών του καρκινού κλειδώματος σε δύο αντίστοιχες κατευθύνσεις,διασφαλίζει ότι το ρουλέν παραμένει σωστά ευθυγραμμισμένοΓια να επιτευχθεί αυτό, είναι αναγκαία η μηχανική επεξεργασία τόσο του σχήματος V του νήματος στον ώμο της βίδες όσο και της επιφάνειας επαφής του ρουλεμάνου, κατά προτίμηση με τριβή.

 

3.Ανεπαρκής παράλληλος ή επίπεδης διάταξη των στήριξης στροφιάς:
Ανεξάρτητα από το αν οι επιφάνειες των συστατικών ζευγαρώματος είναι αλεσμένες ή αθλιωμένες, εάν ο παράλληλος ή ο επίπεδος τους υπερβαίνει τα όρια ανοχής,θα έχει ως αποτέλεσμα χαμηλή ακρίβεια αναπαραγωγικότητας κατά την κίνηση του τραπεζιούΓια να αντισταθμιστεί αυτό, χρησιμοποιούνται συχνά λεπτές πλάκες μεταξύ της στήριξης στήριξης στροφιάς και του σώματος της μηχανής.

 

4Υπερβολική μετατόπιση στροφής:
Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω της ακατάλληλης επιλογής υλικού, της ακατάλληλης θερμικής επεξεργασίας, του ανεπαρκούς βάθους σκληρύνειας, της άνισης κατανομής της σκληρότητας ή των υπερβολικά μαλακών υλικών.Οι τυποποιημένες τιμές σκληρότητας για σφαίρες από χάλυβα, καρφιά και βίδες είναι συνήθως HRC6266, HRC5862, και HRC56~62, αντίστοιχα.

 

5- Έλλειψη προφόρτωσης ή ανεπαρκής προφόρτωση:
Όταν μια σφαιρική βίδα είναι κατακόρυφα προσανατολισμένη χωρίς καμία προκαταφόρτιση, το ξύλο μπορεί να περιστρέφεται και να γλιστρά λόγω του βάρους του.Οι στροφές με σφαίρες χωρίς προφόρτωση μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο σε μηχανές με σχετικά χαμηλή αντίσταση λειτουργίαςΗ σωστή ποσότητα προφόρτωσης ποικίλλει ανάλογα με την εφαρμογή και πρέπει να προσαρμόζεται και να ρυθμίζεται πριν από την αποστολή.είναι σημαντικό να παρέχετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες λειτουργίας του εξοπλισμού σας κατά την παραγγελία μιας στροφής μπάλας.

 

6.Ανεπαρκής ακαμψία του περιβλήματος νουτ ή του περιβλήματος ρουλεμάν:
Εάν το περίβλημα του νάτρου ή του ρυμουλκούμενου δεν είναι άκαμπτο, το βάρος των εξαρτημάτων ή τα φορτία της μηχανής μπορεί να προκαλέσουν εκτροπή.

 

7.Ακατάλληλη συναρμολόγηση του περιβλήματος νουτ ή του περιβλήματος ρουλεμάν:
Η δόνηση ή η απουσία των αγκώνων μπορεί να οδηγήσει σε χαλάρωση των εξαρτημάτων.η χρήση υπερβολικά μεγάλων βιδών στερέωσης ή η ύπαρξη ρηχών τρυπών βίδας στο περίβλημα του καρκινού μπορεί να εμποδίσει το καρκινούλι να κλειδωθεί με ασφάλειαΟι δονήσεις ή η απουσία ελαφριδίων πλύσης μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε χαλάρωση των βιδών στερέωσης των νιφάδων.

 

8.Κακή σύνδεση μεταξύ στροφιάς και κινητήρα:
Αν η ζεύξη είναι ακατάλληλη ή η ακατάλληλη ακαμψία μπορεί να οδηγήσει σε αντίδραση μεταξύ της βίδες και του κινητήρα..

 

9- Λύσα κλειδαριά:
Οποιαδήποτε ακατάλληλη ζεύξη ή κενά μεταξύ των κλειδιών, των κλειδαριών και των τροχαλιών μπορεί να οδηγήσει σε διαχωρισμό μεταξύ αυτών των εξαρτημάτων".

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η παρούσα μετάφραση παρέχει μια επισκόπηση των παραγόντων και λύσεων που σχετίζονται με την υπερβολική ανοιχτότητα σε συγκροτήματα στροφωτόστρωτων,και το αρχικό κείμενο φαίνεται να είναι τεχνικό και μπορεί να απαιτεί περαιτέρω διευκρίνιση για συγκεκριμένες εφαρμογές.

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας γραμμική ράγα οδηγών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 linearguidesrails.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.