nieuws
Huis > nieuws > Company news about Factoren die leiden tot overmatige vrijheid in kogelschroeven en hun remedie
Evenementen
Contact de V.S.

Factoren die leiden tot overmatige vrijheid in kogelschroeven en hun remedie

2020-04-09

Latest company news about Factoren die leiden tot overmatige vrijheid in kogelschroeven en hun remedie

In de lineaire moduleserie van schroevenystemen is de juiste installatie en onderhoud van kogelschroeven van cruciaal belang.We zullen de factoren bespreken die bijdragen tot overmatige vrijheid in kogelschroeven en de overeenkomstige oplossingen.

 

1.Onpassende kogelschroeflagers:

De spiraalschroeven moeten worden gekoppeld aan hoekcontactlagers, met name die welke zijn ontworpen voor hoge stuwkant.standaard diepgroef kogellagers hebben de neiging om een aantal axiale spel te producerenDaarom zijn diepe groef kogellagers niet geschikt voor deze toepassing.

 

2.Onjuiste installatie van kogelschroeflagers:
Als het lager onjuist op de kogelschroef is gemonteerd en deze niet goed bij elkaar passen, kan dit leiden tot asspel, vooral wanneer het wordt blootgesteld aan asbelastingen.Deze situatie kan optreden omdat de schouder van de schroef te lang of te kort is. een juiste loodrechtheid tussen het contactoppervlak van het lager en het V-vormige ascentrum van de vergrendelingsnoot of een optimale paralleliteit van de gezichten van de vergrendelingsnoot in twee overeenkomstige richtingen,zorgt ervoor dat het lager goed in lijn blijftOm dit te bereiken, is zowel de V-vormige draad op de schroefschouder als het contactoppervlak van het lager bewerken, bij voorkeur door slijpen.

 

3.Onvoldoende parallelisme of vlakheid van bolschroefondersteuningsstukken:
ongeacht of de oppervlakken van de paringsonderdelen gemalen of gefrezen zijn, indien hun parallelisme of vlakheid de tolerantiegrenzen overschrijdt,het zal resulteren in een slechte reproduceerbaarheidsgenauheid tijdens het bewegen van de tafelOm dit te compenseren, worden vaak dunne schalen gebruikt tussen de bolschroef steunstuk en de machine lichaam.

 

4.Overmatige verplaatsing van de torsietoestand:
Dit kan optreden als gevolg van ongepast materiaalkeuze, onjuiste warmtebehandeling, onvoldoende verhardingsdiepte, onevenwichtige hardheidsverdeling of te zachte materialen.De standaardgeharden voor de hardheid van stalen kogels, moeren en schroeven zijn meestal respectievelijk HRC6266, HRC5862 en HRC56~62.

 

5Gebrek aan of onvoldoende voorbelasting:
Wanneer een kogelschroef zonder voorafgaande belasting verticaal is georiënteerd, kan de moer door zijn gewicht draaien en glijden.Ballenschroeven zonder voorbelasting mogen alleen worden gebruikt in machines met een relatief lage werkweerstandDe juiste hoeveelheid voorbelasting varieert afhankelijk van de toepassing en moet vóór verzending worden aangepast en ingesteld.het is belangrijk om gedetailleerde informatie te verstrekken over de bedrijfsomstandigheden van uw apparatuur bij het bestellen van een kogelschroef.

 

6.Onvoldoende stijfheid van de moer- of lagerbehuising:
Als de moer- of lagerbehuising niet stijf is, kan het gewicht van de onderdelen of de machinebelastingen leiden tot afbuiging.

 

7.Onjuiste montage van noten- of lagers:
Vibratie of het ontbreken van vasthoudende pinnen kan leiden tot loslopen van de onderdelen.het gebruik van te lange bevestigingsschroeven of het hebben van ondiepe schroefgaten in de moer kan voorkomen dat de moer goed sluitVibraties of de afwezigheid van veerwassen kunnen ook leiden tot het loslopen van de schroeven van de moer.

 

8.Onjuiste verbinding tussen kogelschroef en motor:
Een onjuiste koppeling of onvoldoende stijfheid kan leiden tot een terugslag tussen de schroef en de motor..

 

9- Losse sleutels:
Elke verkeerde koppeling of gaten tussen sleutels, sleutels en katrollen kunnen leiden tot een ruimte tussen deze componenten".

Let op dat deze vertaling een overzicht geeft van de factoren en oplossingen die verband houden met overmatige vrijheid in kogelschroeven,en de oorspronkelijke tekst technisch lijkt te zijn en kan voor specifieke toepassingen verdere verduidelijking vereisen.

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China lineair gidsspoor Leverancier. Copyright © 2023-2024 linearguidesrails.com . Alle rechten voorbehoudena.