nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoe kalibreren lineaire gidsen na installatie?
Evenementen
Contact de V.S.

Hoe kalibreren lineaire gidsen na installatie?

2020-05-13

Latest company news about Hoe kalibreren lineaire gidsen na installatie?

 

Lineaire gidsen zijn zeer nauwkeurige gidsaccessoires en hun installatie en gebruik vereisen zorgvuldige aandacht.Problemen zoals ongelijke prestaties in verschillende richtingen en verminderde nauwkeurigheid kunnen optredenAls een machine lineaire gidsen moet vervangen en er geen professionele installateurs beschikbaar zijn, kunnen amateurs dan het installatieproces afhandelen?Welke grote problemen kunnen zich voordoen bij de installatie van lineaire gidsen zonder professionele deskundigheid?

 

Als de lineaire leidingen beschadigd zijn of als u de precisiebewerkingsmogelijkheden van een werktuig wilt verbeteren, is het vervangen van de lineaire leidingen een optie.hoe kun je betere installatie resultaten bereikenWanneer je de gekochte lineaire gidsen installeert, zolang je hun interne structuur niet demonteert,U dient de handleiding te volgen en vervolgens het horizontale niveau te testen.In de meeste gevallen zou dit zonder problemen moeten werken, maar schoonheid is cruciaal bij de voorbereiding van het installatieoppervlak en stof mag niet worden toegelaten.

 

Na het installeren van lineaire gidsen hebben sommige gebruikers na enige tijd van gebruik een afname van de dimensionale nauwkeurigheid opgemerkt.Leidsproducten kunnen verscheidene jaren bestand zijn tegen slijtageOp basis van jarenlange installatie-ervaring wordt aangenomen dat een van de problemen bij de installatie van lineaire gidsen gerelateerd is aan het evenwicht.

 

Tijdens de installatie wordt de schroeven eerst los aan alle vier zijden gespannen en geleidelijk tegelijkertijd gespannen.Als je één schroef tegelijk vastklemt, kan de lineaire gids uit balans raken, wat verschillende problemen met zich meebrengt. Bijvoorbeeld kan de dimensionale nauwkeurigheid niet worden gegarandeerd en er kunnen afwijkingen optreden.het is essentieel om de juiste installatie methode te volgen. "

 

Deze vertaling geeft een overzicht van de inhoud, maar voor specifieke technische details en instructies met betrekking tot de installatie en kalibratie van de lineaire gids:het is raadzaam om de documentatie van de fabrikant te raadplegen en indien nodig professionele begeleiding te zoeken.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China lineair gidsspoor Leverancier. Copyright © 2023-2024 linearguidesrails.com . Alle rechten voorbehoudena.