nieuws
Huis > nieuws > Company news about De vierkante Leibaan van de Baltransmissie met Olie Nozzel voor Automatiseringscnc Machine
Evenementen
Contact de V.S.

De vierkante Leibaan van de Baltransmissie met Olie Nozzel voor Automatiseringscnc Machine

2019-10-04

Latest company news about De vierkante Leibaan van de Baltransmissie met Olie Nozzel voor Automatiseringscnc Machine

Productomschrijving:

 

De balschroef is ongetwijfeld een ideale aandrijving voor CNC machines kennend zijn eigenschappen en mogelijkheden. Elk van dit maakt bal bekend voor zijn hoog rendement schroeven. De tests en de kwaliteitscontroles worden uitgevoerd om productefficiency te verzekeren van over 90%. De superieure oppervlaktekwaliteit van de schroefbal, zijn strikte grootte, die de wrijving tussen de bal en het spoor minimaliseert is medewerkers aan de opmerkelijke temperatuurstijging. Deze eigenschappen staat bereiken hoge het plaatsen nauwkeurigheid door het vooraf instellen en ontruimingsverwijdering toe. De superieure ontwerp en kwaliteits productie machtigt de balschroef van een betrouwbaar en snel verrichtingsvermogen van over 60M/min, samen met het de aandrijvingspaar van de balschroef. Zijn absolute starheid wordt bereikt door superieure materialen te gebruiken en ontruiming te elimineren. Bovendien toont de balschroef geen kleverige wrijving die het omkeerbaar maakt hoogst. Het wordt ook ontworpen met een speciale stofbescherming bedenkt op het nooteind dat helpt om de levensduur uit te breiden. Het hoge koolstofstaal en het legeringsstaal met oppervlaktehardheid van HRC62 voegen betrouwbaarheid en duurzaamheid aan de balschroef toe. Dit vermindert op zijn beurt de behoefte aan regelmatig onderhoud door de lange levensduur om zijn prestaties te handhaven. Met zijn indrukwekkende eigenschappen en mogelijkheden, is de balschroef ongetwijfeld een ideale aandrijving voor CNC machines.

Eigenschappen:

Wanneer de nauwkeurigheid van uiterst belang is, is dit product gaan-aan keus. Het opscheppen kan de maximummotienauwkeurigheid van 0.004/1000, het zelfs aan snelle afleveringsvoorwaarden voldoen. Bovendien is het geschikt voor één enkele lengte van zelfs 6m en werkt bij hoge snelheid met met geringe geluidssterkte. Als dusdanig, wordt het wijd gebruikt op CNC machines, automatisering en andere gebieden.

De ongelooflijke nauwkeurigheid van het product, de uitgebreide waaier en de stille verrichting maken het voor een grote verscheidenheid van gebruik in de verschillende industrieën geschikt. Bovendien met normale nauwkeurigheid die verwisselbaar is, is dit product een ideale oplossing voor vele verschillende verrichtingen.

Technische Parameters:

Attributen Specificatie
Beschikbaarheid Steekproef
Toepassing Wijd Gebruikt op Cnc Machines, Automatisering en Andere Gebieden
Hardheid HRC58
Normale Nauwkeurigheid Interchangeble
Precisierang 1,2,3,4,5
Originele Maximumlengte 6000mm
Lubicating Olie Nozzel
Type Met Flens of Vierkant
Voordeel Met geringe geluidssterkte
Maximummotienauwkeurigheid 0.004/1000
Sleutelwoorden Hoge rigity en snelheids lineaire leibaan, bovenkant gesloten lineaire motieleibaan, bovenkant gesloten lineaire motieleibaan

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China lineair gidsspoor Leverancier. Copyright © 2023-2024 linearguidesrails.com . Alle rechten voorbehoudena.