Σπίτι > προϊόντα > Βίδα ένσφαιρου τριβέα >
Χαμηλού θορύβου υπομένοντας 10m βιδών μολύβδου σφαιρών μέγιστο κρύο κύλισμα μήκους

Χαμηλού θορύβου υπομένοντας 10m βιδών μολύβδου σφαιρών μέγιστο κρύο κύλισμα μήκους

Να υπομείνει τη βίδα ένσφαιρου τριβέα

Χαμηλού θορύβου βίδα ένσφαιρου τριβέα

ένσφαιρος τριβέας βιδών μολύβδου 50mm

Επαφή ΗΠΑ

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Μέθοδος επιστροφής:
Τύπος αυλάκωσης άκρου και μέσης
Διαδικασία παραγωγής:
Ψυχρή έλαση, CNC λείανση, περιστροφική άλεση
Διάμετρος:
12--50mm
Χαρακτηριστικό γνώρισμα:
Χαμηλού θορύβου και υπομένοντας
Μήκος:
Max.10m
Στατική χωρητικότητα φορτίων:
595tons
Δυναμική χωρητικότητα φορτίων:
126 τόνοι
Δομή σφαίρας:
Υψηλή ταχύτητα και βαρύ φορτίο
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1 σετ
Χρόνος παράδοσης
7days--30days
Όροι πληρωμής
T/T
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντος:

Η σφαιρική βίδα είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο εξάρτημα μετάδοσης κίνησης τόσο σε εργαλεία όσο και σε μηχανήματα ακριβείας.Η κύρια λειτουργία του είναι να μετατρέπει την περιστροφική κίνηση σε γραμμική κίνηση ή τη ροπή σε αξονική επαναλαμβανόμενη δύναμη, ενώ διαθέτει επίσης τα χαρακτηριστικά υψηλής ακρίβειας, αναστρεψιμότητας και απόδοσης.Λόγω της μικρής τους αντίστασης στην τριβή, οι σφαιρικές βίδες χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορους βιομηχανικούς εξοπλισμούς και όργανα ακριβείας.

Τα ρουλεμάν είναι ένα σημαντικό στοιχείο στον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.Η κύρια λειτουργία του είναι να υποστηρίζει το μηχανικό περιστρεφόμενο σώμα, να μειώνει τον συντελεστή τριβής κατά την κίνησή του και να διασφαλίζει την ακρίβεια περιστροφής του.Η σφαιρική βίδα είναι συνήθως εξοπλισμένη με ειδικό ρουλεμάν στήριξης για τη βίδα, με γωνία επαφής 60 °.

 

Αυτό το ρουλεμάν έχει μεγάλη φέρουσα ικανότητα, χαμηλή ταχύτητα και υψηλή ακρίβεια.Γενικά, τα ρουλεμάν πρέπει να συνδυάζονται κατά την εγκατάσταση.Η συγκεκριμένη μέθοδος σύζευξης θα πρέπει να καθοριστεί με βάση τη χρήση της εργαλειομηχανής και τα δύο άκρα της σφαιρικής βίδας συνδέονται μέσω ρουλεμάν και εδράνων ρουλεμάν και στη συνέχεια συνδέονται μέσω εδράνων και εξοπλισμού ρουλεμάν.Το βιδωτό παξιμάδι συνδέεται με την έδρα του παξιμαδιού μέσω φλάντζες, κλειδιών ή σπειρωμάτων.Αφού τοποθετήσετε ρουλεμάν και στα δύο άκρα της βιδωτής ράβδου, στερεώστε τα ρουλεμάν με συνδετήρες ή παξιμάδια ασφάλισης.Όταν η σφαιρική βίδα λειτουργεί, θα παράγει αξονική δύναμη και απαιτεί ρουλεμάν που μπορούν να αντέξουν την αξονική ώθηση.

 

Χαμηλού θορύβου υπομένοντας 10m βιδών μολύβδου σφαιρών μέγιστο κρύο κύλισμα μήκους 0

 

Χαρακτηριστικά:

Το Ball Screw έχει πολλά πολύτιμα χαρακτηριστικά που το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για μια σειρά εφαρμογών.

 

--Πιο συγκεκριμένα, η απόδοσή του είναι πάνω από 90% λόγω του εξοπλισμού δοκιμών και της διαδικασίας ποιοτικού ελέγχου.Έχει επίσης χαμηλή άνοδο της θερμοκρασίας λόγω της υψηλής ποιότητας διαδρομής μπάλας και της ακριβούς παραγωγής των σφαιρών.

 

--Επιπλέον, η ακρίβειά του είναι πολύ υψηλή λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας και μέτρων όπως η προσύσφιξη και η εξάλειψη του καθαρισμού.

 

--Επιπλέον, η ταχύτητά του είναι εντυπωσιακή καθώς μπορεί να λειτουργήσει αξιόπιστα με ταχύτητα μεγαλύτερη από 60M/min.Επιπλέον, η ακαμψία του είναι υψηλή λόγω των εξαιρετικών υλικών που χρησιμοποιούνται για τη βιδωτή ράβδο και το παξιμάδι και την προ-σφίξιμο και την εξάλειψη του διάκενου.

 

--Επιπλέον, η αναστρεψιμότητά του είναι υψηλή λόγω της έλλειψης ιξώδους τριβής μεταξύ της βίδας και του παξιμαδιού.Επιπλέον, απαιτεί χαμηλή συντήρηση με την ειδική συσκευή πρόληψης σκόνης στο άκρο του παξιμαδιού και γενική συντήρηση κατά τη λειτουργία.

 

--Τέλος, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής λόγω των υλικών του, της επιφανειακής σκληρότητας του HRC62 και της υψηλής ποιότητας παραγωγής της βίδας και του παξιμαδιού.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετροι Λεπτομέριες
Δομή σφαίρας μπάλας Υψηλή ταχύτητα και βαρύ φορτίο
Μέθοδος επιστροφής Τύπος αυλάκωσης άκρου και μέσης
Επιστροφή μπλοκ τερματισμού Πλαστικό, κατάλληλο για υψηλή ταχύτητα
Δυναμική χωρητικότητα φορτίου 126 τόνοι
Δομή Άξονας, βιδωτό παξιμάδι και ρουλεμάν
Στατικό φορτίο 595 τόνοι
χαρακτηριστικό Χαμηλός θόρυβος και αντοχή
Διάμετρος οπής εγκατάστασης 11-17,5 χλστ
Ακαμψία 1314N/um--4956N/um
Μήκος Μέγ.10μ
Άξονας με μπίλια με παξιμάδι Βίδα με ρολό
Επιστροφή αυλάκωσης μέσης Άξονας με μπίλια με παξιμάδι
 

Εφαρμογές:

Η σφαιρική βίδα είναι ένας ευρέως χρησιμοποιούμενος μηχανισμός μετάδοσης σε πολλές βιομηχανικές και ηλεκτρονικές μηχανές και εξοπλισμό.Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για απαιτήσεις υψηλής ακρίβειας.Οι εφαρμογές του περιλαμβάνουν:

 • Βιομηχανικά μηχανήματα όπως κέντρο κατεργασίας CNC, τόρνος CNC, κρεβάτι CNC, μηχανή κοπής καλωδίων CIC, μηχανή διάτρησης CNC, μηχανή φρεζαρίσματος σκελετών, εξοπλισμός επεξεργασίας λέιζερ, μηχανή σήμανσης, μηχανή χάραξης CNC, μηχανή συσκευασίας IC μηχανή σχεδίασης, μηχανή κατεργασίας εκκένωσης CIC, CWC μηχανή λείανσης, μηχανήματα γυαλιού, μηχανήματα κλωστοϋφαντουργίας, μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου, μηχανήματα εκτύπωσης και συσκευασίας, μηχανήματα πετρελαίου, μηχανήματα μεταλλουργίας και μηχανήματα καπνού.
 • Ηλεκτρονικά μηχανήματα όπως ρομποτικός βραχίονας, μηχανήματα δοκιμών, εξοπλισμός μέτρησης, πλατφόρμα XY, ιατρικός εξοπλισμός και εξοπλισμός αυτοματισμού εργοστασίων.
 • Μηχανήματα μετάδοσης όπως εξοπλισμός θερμικής επεξεργασίας μετάλλων, εξοπλισμός πυρηνικής αντίδρασης και ενεργοποιητές.
 • Αεροδιαστημικές βιομηχανίες όπως ενεργοποιητής πτερυγίων αεροσκαφών, ενεργοποιητής καθισμάτων και εξοπλισμός εγκατάστασης αεροδρομίου.
 • Άλλα πεδία όπως ενεργοποιητής κεραίας ραδιοφώνου, έλεγχος θυρών και παραθύρων, έλεγχος ιατρικού κρεβατιού, εξοπλισμός χώρου στάθμευσης και συσκευή ασφαλείας μηδενικής βλάβης.
 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένοι οδηγοί γραμμικής κίνησης

Οι προσαρμοσμένοι οδηγοί γραμμικής κίνησης μας έχουν σχεδιαστεί με ακρίβεια και ακρίβεια για φέρουσα ικανότητα μεγάλου φορτίου.Η βίδα ρουλεμάν, η κυλινδρική σφαιρική βίδα και ο σφαιρικός άξονας με παξιμάδι φλάντζας έχουν σχεδιαστεί για υψηλή ακρίβεια και υψηλή ταχύτητα.Με χωρητικότητα στατικού φορτίου έως και 595 τόνους, οι οδηγοί μας έχουν διάμετρο 12 έως 50 mm και ακραίο μπλοκ επιστροφής από πλαστικό για υψηλή ταχύτητα.

 

Συσκευασία και αποστολή:

Συσκευασία και αποστολή για οδηγούς γραμμικής κίνησης

Το Linear Motion Guideways είναι ένα ευαίσθητο προϊόν και πρέπει να συσκευάζεται σωστά για ασφαλή μεταφορά.Είναι σημαντικό να προστατεύσετε το προϊόν από ζημιές κατά τη διάρκεια της αποστολής για να διασφαλίσετε ότι το προϊόν φθάνει στον προορισμό του στην ίδια κατάσταση όπως κατά την αποστολή του.

Διαδικασία συσκευασίας:

 • Βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέρη του προϊόντος είναι συσκευασμένα χωριστά και με ασφάλεια.
 • Παρέχετε επαρκή αντικραδασμική προστασία για την προστασία του προϊόντος κατά τη διάρκεια της αποστολής.
 • Τοποθετήστε το προϊόν σε ένα ισχυρό και ανθεκτικό κουτί.
 • Κλείστε καλά το κουτί με ταινία.
 • Επισημάνετε το κουτί με τη διεύθυνση αποστολής και τα στοιχεία επικοινωνίας.

Διαδικασία αποστολής:

 • Επιλέξτε την κατάλληλη μέθοδο αποστολής με βάση το μέγεθος και το βάρος της συσκευασίας.
 • Δώστε πλήρη στοιχεία επικοινωνίας για τον αποστολέα και τον παραλήπτη.
 • Συμπεριλάβετε έναν αριθμό παρακολούθησης για την αποστολή εάν είναι δυνατόν.
 • Βεβαιωθείτε ότι το πακέτο είναι ασφαλισμένο για την πλήρη αξία του.
 • Επικοινωνήστε με τον μεταφορέα για να επιβεβαιώσετε την παράδοση.

Χαμηλού θορύβου υπομένοντας 10m βιδών μολύβδου σφαιρών μέγιστο κρύο κύλισμα μήκους 1

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας γραμμική ράγα οδηγών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 linearguidesrails.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.