Σπίτι > προϊόντα > Κύλινδρος μαχαιριών >
Διάμετρος κυλίνδρου αποσυνδέσεως με λάδι Υψηλή δύναμη και ακρίβεια

Διάμετρος κυλίνδρου αποσυνδέσεως με λάδι Υψηλή δύναμη και ακρίβεια

πνευματική εμβόλων δύναμη στερέωσης κυλίνδρων υψηλή

πνευματική ακρίβεια κυλίνδρων εμβόλων

0.4Mpa διπλής ενέργειας κύλινδρος αέρα

Τόπος καταγωγής:

Jiangsu, Κίνα

Πιστοποίηση:

CE

Αριθμό μοντέλου:

BMV - FA

Επαφή ΗΠΑ

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Ονομασία:
Πνευματικός κύλινδρος Unclamping
Πίεση:
0.4Mpa--aire που φιλτράρει και που συμπιέζεται 0.6Mpa
Ανταλλαγή μαχαιριών:
Μαχαίρι στο μαχαίρι αλλαγή σε 1second
Πίεση erro:
Μέσα σε 0.1Mpa
Εφαρμογή:
Για CNC την ανταλλαγή κεντρικών μαχαιριών μηχανών
Λάδι:
υδραυλικό πετρέλαιο αντοχής 46#
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1 σετ
Συσκευασία λεπτομέρειες
Χαρτοκιβώτιο και ξύλινη παλέτα
Χρόνος παράδοσης
7days--30days
Όροι πληρωμής
T/T
Περιγραφή προϊόντων

Χαρακτηριστικό γνώρισμα προϊόντων:

Πετρέλαιο αέρα που ο συμπληρωματικός πνευματικός κύλινδρος με μια διάμετρο 12 χιλ. και μια ωθώντας αναλογία πίεσης ø125 στις είτε 11:1 είτε 30:1.

Ο σκοπός αυτού του τύπου κυλίνδρου είναι να παρασχεθεί μια ισχυρότερη και ακριβής δύναμη στερέωσης για τις βιομηχανικές εφαρμογές. Ο ενισχυτής λειτουργεί με τη χρησιμοποίηση του συμπιεσμένου αέρα στο πετρέλαιο αντλιών σε μια υψηλότερη πίεση από τι η πίεση αέρα εισαγωγής θα επέτρεπε κανονικά, ενισχύοντας κατά συνέπεια την παραγωγή δύναμης του κυλίνδρου.

Η διάμετρος 12 χιλ. αναφέρεται στο μέγεθος του κυλίνδρου άντεξε, ο οποίος καθορίζει τη μέγιστη παραγωγή δύναμης που ο κύλινδρος μπορεί να παραγάγει. Η ωθώντας αναλογία πίεσης ø125 θα μπορούσε να σημάνει ότι η πίεση παραγωγής του κυλίνδρου είναι είτε 11 φορές είτε 30 φορές μεγαλύτερος από την πίεση αέρα εισαγωγής, ανάλογα με το συγκεκριμένο πρότυπο.

Συνολικά, αυτός ο τύπος πνευματικού κυλίνδρου σχεδιάζεται για τις εφαρμογές που απαιτούν την υψηλές δύναμη και την ακρίβεια στερέωσης, όπως στην κατασκευή των αυτοκίνητων μερών ή στη συνέλευση των αεροδιαστημικών συστατικών. Το πετρέλαιο αέρα που η συμπληρωματική τεχνολογία επιτρέπει μια αποδοτικότερη και ισχυρή δύναμη στερέωσης, η οποία μπορεί να βελτιώσει τον ποιοτικού έλεγχο αποτελεσματικότητας παραγωγής και.

 

Έντυπο διάταξης

BMV--10--U--16--Μ--70--ΜΑ

           1)  2)   3)  4)   5)    6)

BMV: Supercharged πνευματικός κύλινδρος διατρήσεων μαχαιριών
1) Διάμετρος 10: Ø100   12: Ø125
2) Εφαρμόσιμο πρότυπο U: χρησιμοποιημένος στο MC
3) Αναλογία πίεσης πετρελαίου 11=11:1 12=12:1 16=16:1 25=25:1 30=30:1 39=39:1 51=51:1
4)  

Μ: Με την υδραυλική συσκευή ανίχνευσης

Ν: Καμία υδραυλική συσκευή ανίχνευσης

5) Όγκος οβελών 50cc, 70cc, 110cc, 150cc, κ.λπ.
6) Τοποθετώντας τύπος FA: κάθετος τύπος, λίβρα: οριζόντιος τύπος

 

Περιγραφή προϊόντων

 

1.Working πίεση: Η αντλία μπορεί να λειτουργήσει μέσα σε μια σειρά πίεσης 0,4 megapascals (MPA) σε 0,6 MPA. Αυτό μπορεί επίσης να εκφραστεί ως χιλιόγραμμο-δύναμη 4 ανά τετραγωνικό εκατοστόμετρο (kgf/cm ²) σε 6 kgf/cm ². Ο συμπιεσμένος αέρας χρησιμοποίησε για να φιλτραρίσει την αντλία πρέπει επίσης να είναι μέσα σε αυτήν την σειρά πίεσης.


2.Transmission πετρέλαιο: Η αντλία σχεδιάζεται για να λειτουργήσει με έναν συγκεκριμένο βαθμό ιξώδους πετρελαίου, ο οποίος είναι ο ISO VG32 ή ένας ισοδύναμος βαθμός ιξώδους.
Θερμοκρασία εργασίας: Η αντλία μπορεί να λειτουργήσει μέσα σε μια σειρά θερμοκρασίας 0 βαθμών Κελσίου σε 60 βαθμούς Κελσίου.
Ποσότητα διάσπασης έξω: Η αντλία μπορεί παραγωγή τέσσερα διαφορετικές ποσότητες πετρελαίου, οι οποίες είναι 150cc, 110cc, 70cc, και 50cc.
Τάση: Η αντλία μπορεί να λειτουργήσει με τρία διαφορετικά επίπεδα τάσης, τα οποία είναι DC24, AC110, και AC220.

 

Κατάλληλος για τον άμεσο άξονα κίνησης, τον ενσωματωμένο άξονα μηχανών, κ.λπ., ειδικός για τη μεγάλη κοπή:
Η υδραυλικός μηχανή ή ο άξονας σχεδιάζεται για να χρησιμοποιηθεί στις άμεσες εφαρμογές κίνησης, όπως οι ενσωματωμένοι άξονες μηχανών.

 

Η μηχανή ή ο άξονας σχεδιάζεται συγκεκριμένα για τη μεγάλη κοπή, δείχνοντας ότι είναι σε θέση σε υψηλές ταχύτητες διατηρώντας την απόδοση και την αξιοπιστία της.

 

Εφαρμογές:

 

Το πετρέλαιο αέρα που οι συμπληρωματικοί πνευματικοί κύλινδροι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες βιομηχανίες που απαιτούν την υψηλές δύναμη και την ακρίβεια στερέωσης.

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα:

 

1.Automotive κατασκευαστικός: Στην παραγωγή των αυτοκίνητων μερών, το πετρέλαιο αέρα που οι συμπληρωματικοί κύλινδροι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στερεώσει και να κρατήσει τα συστατικά σε ισχύ κατά τη διάρκεια των διαδικασιών κατεργασίας ή συνελεύσεων. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα μέρη παραμένουν ασφαλώς σε ισχύ και ευθυγραμμίζονται κατάλληλα, με συνέπεια την υψηλότερη ποιότητα και τα πιό αξιόπιστα προϊόντα.

 

2.Aerospace κατασκευαστικός: Στη συνέλευση των αεροδιαστημικών συστατικών, το πετρέλαιο αέρα που οι συμπληρωματικοί κύλινδροι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει τα μεγάλα και βαριά μέρη σε ισχύ ενώ επεξεργάζονται στη μηχανή ή συγκεντρώνονται. Η υψηλές δύναμη στερέωσης και η ακρίβεια αυτών των κυλίνδρων εξασφαλίζουν ότι τα μέρη παραμένουν ασφαλώς σε ισχύ και δεν είναι χαλασμένα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής.

 

3.Medical συσκευή που κατασκευάζει: Στην παραγωγή των ιατρικών συσκευών, το πετρέλαιο αέρα που οι συμπληρωματικοί κύλινδροι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει τα μικρά και λεπτά συστατικά σε ισχύ κατά τη διάρκεια των διαδικασιών κατεργασίας ή συνελεύσεων. Η υψηλή ακρίβεια αυτών των κυλίνδρων εξασφαλίζει ότι τα μέρη δεν είναι χαλασμένα ή παραμορφωμένα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, με συνέπεια την υψηλότερη ποιότητα και τα πιό αξιόπιστα προϊόντα.

 

4.Machine εργαλείο που κατασκευάζει: Στην παραγωγή των εργαλειομηχανών, το πετρέλαιο αέρα που οι συμπληρωματικοί κύλινδροι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρέχει την υψηλές δύναμη και την ακρίβεια στερέωσης για τα κομμάτια προς κατεργασία εκμετάλλευσης σε ισχύ κατά τη διάρκεια της κατεργασίας των διαδικασιών. Αυτό μπορεί να βελτιώσει την ακρίβεια και την αποδοτικότητα της διαδικασίας κατεργασίας, με συνέπεια την υψηλότερη ποιότητα και τα ακριβέστερα προϊόντα.

 

Συνολικά, το πετρέλαιο αέρα που οι συμπληρωματικοί πνευματικοί κύλινδροι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε βιομηχανία που απαιτεί την υψηλές δύναμη και την ακρίβεια στερέωσης, και όπου το κόστος του χρόνου διακοπής ή της αποτυχίας προϊόντων είναι υψηλό.

FAQ

Q1: Έχουμε το εργοστάσιό μας και μπορούμε να παρέχουμε την καλύτερες τιμή και την υπηρεσία.

Q2: Δεχόμαστε την προσαρμογή ή τα μεταβλητά προϊόντα.

Q3: Το MOQ εξαρτάται από τις ανάγκες του πελάτη, και οι δοκιμαστικές διαταγές είναι ευπρόσδεκτες πριν από τη μαζική παραγωγή.

Q4: Ο χρόνος παράδοσης είναι 7 ημέρες εάν η επιχείρηση έχει το απόθεμα, και 15-30 εργάσιμες ημέρες εάν δεν έχουμε το απόθεμα. Εντούτοις, ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται επίσης από την ποσότητα και τις απαιτήσεις των προϊόντων.

Q5: Οι όροι πληρωμής της επιχείρησης είναι T/T.

Q6: Η επιχείρηση δεν παρέχει τα δείγματα.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας γραμμική ράγα οδηγών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 linearguidesrails.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.