Huis > producten > lineair gidsspoor >
Bal Lineaire Leibaan met van de de Smeringsprecisie van de Oliepijp Rang 4

Bal Lineaire Leibaan met van de de Smeringsprecisie van de Oliepijp Rang 4

Rang 4 lineair balspoor

6000mm lineair balspoor

Rang 4 het spoor van de balgids

Contact de V.S.

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Productiecapaciteit:
100, 000 STKS/jaar
Precisierang:
1,2,3,4,5
Steekproef:
Beschikbaar
Originele maximale lengte:
6000mm
Normale nauwkeurigheid:
Verwisselbaar
Lubicating:
Olie Nozzel
Verpakking:
Roestweerstand
Type:
Met Flens of Vierkant
Betaling & het Verschepen Termijnen
Productomschrijving

Product beschrijving:

Kogelomloopspindel staat bekend om zijn hoge efficiëntie.Tests en kwaliteitscontroles garanderen een productefficiëntie van meer dan 90%.De superieure oppervlaktekwaliteit van de schroefkogel, de strikte maatvoering en de minimale wrijving tussen de kogel en de baan dragen bij aan de opmerkelijke temperatuurstijging.Het maakt een hoge positioneringsnauwkeurigheid mogelijk dankzij voorinstelling en eliminatie van speling.

 

Het uitstekende ontwerp en de nauwgezette productie vergemakkelijken de betrouwbare en snelle werking van meer dan 60M/min met het kogelomloopspindelpaar.De absolute stijfheid wordt bereikt door het gebruik van superieure materialen en het elimineren van speling.De kogelomloopspindel vertoont geen stroperige wrijving, waardoor deze zeer omkeerbaar is.Aan het uiteinde van de moer wordt een speciaal stofbeschermingsmechanisme gebruikt voor een langere levensduur.

 

Hoog koolstofstaal en gelegeerd staal met de oppervlaktehardheid HRC62 maken de kogelomloopspindel betrouwbaar en duurzaam.Zij bieden eenlange levensduurwaardoor de noodzaak voor regelmatig onderhoud wordt verminderd.Door de isolatoren in de gleuf van de kogelomloopmoer te plaatsen, wordt de voedingsefficiëntie gedurende langere tijd verbeterd.

 

Functies:

De normale nauwkeurigheid is uitwisselbaar met de maximale bewegingsnauwkeurigheid van 0,004/1000, waardoor aan de eisen van snelle levering kan worden voldaan.De maximale lengte per stuk bedraagt ​​maximaal 6 meter en dankzij de hoge snelheid en het lage geluidsniveau is het een vaste waarde in automatiserings- en CNC-machines.

 

Even belangrijk is het brede toepassingsgebied dat verder gaat dan machines, zoals automatisering, wat het leven voor veel mensen gemakkelijker maakt.De kwaliteiten van normale nauwkeurigheid, maximale bewegingsnauwkeurigheid en enkele lengte hebben dit onderdeel tot een essentieel apparaat in de moderne industriële technologie gemaakt.

 

Technische parameters:

Parameter Waarde
Smeren Olie mondstuk
Normale nauwkeurigheid Verwisselbaar
Type Met Flens of Vierkant
Voordeel Laag geluidsniveau
Inpakken Roestbestendigheid
Sollicitatie Op grote schaal gebruikt in CNC-machines, automatisering en andere gebieden
Maximale bewegingsnauwkeurigheid 0,004/1000
Productiecapaciteit 100, 000 STKS/jaar
Hardheid HRC58
Precisiekwaliteit 1,2,3,4,5
Specialisatie Kogellineaire geleiding, vierkante kogelgeleiding, kogellineaire geleiding voor werktuigmachines
 

Toepassingen:

Kogelomloopspindel is een type mechanische lineaire actuator die roterende beweging omzet in lineaire beweging.Het is een belangrijk onderdeel geworden voor veel industriële machines, zoals


CNC-bewerkingscentrum, CNC-draaibank, CNC-bed, CIC-draadsnijmachine, CNC-boormachine, portaalfreesmachine, laserverwerkingsapparatuur, markeermachine, CNC-graveermachine, tekenmachine IC-verpakkingsmachine, CIC-ontladingsmachine, CWC-slijpmachine, glas machines, textielmachines, houtbewerkingsmachines, druk- en verpakkingsmachines, petroleummachines, metallurgische machines, tabaksmachines.

 

Met een kogelomloopspindel wordt de bedrijfsstabiliteit van deze industriële machines aanzienlijk verbeterd, terwijl stress en trillingen worden geminimaliseerd.Het kan ook het uitvalpercentage en het mechanische geluid aanzienlijk verminderen.

 

Maatwerk:

Aangepaste services voor lineaire geleiderail

Wij bieden op maat gemaakte diensten voor onze lineaire geleiderail, die de kenmerken hebben van:

  • Type: Met flens of vierkant
  • Voorbeeld: beschikbaar
  • Verpakking: roestbestendigheid
  • Toepassing: veel gebruikt in CNC-machines, automatisering en andere gebieden
  • Maximale bewegingsnauwkeurigheid: 0,004/1000
  • In hoogte verstelbare lineaire geleiding
  • Lagere vergrendelde lage montagegeleiding
  • Verleng het schuifblok

Onze lineaire geleiderails zijn ideaal voor gebruik in CNC-machines, automatisering en andere gebieden en garanderen een maximale bewegingsnauwkeurigheid tot 0,004/1000.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending

Lineaire geleiderailproducten moeten worden verpakt met beschermend materiaal zoals noppenfolie of schuim.De verpakking moet duidelijk worden geëtiketteerd met de productnaam en het serienummer.Lineaire geleiderailproducten moeten worden verzonden met betrouwbare vervoerders zoals UPS of FedEx.Om de levering te garanderen, moet de zending worden gevolgd en verzekerd.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China lineair gidsspoor Leverancier. Copyright © 2023-2024 linearguidesrails.com . Alle rechten voorbehoudena.