Huis > producten > lineair gidsspoor >
Het lineaire Gidsspoor sloot en vermindert omhoog Gesloten Vet voor Industriële Automatisering

Het lineaire Gidsspoor sloot en vermindert omhoog Gesloten Vet voor Industriële Automatisering

HRC58 op zwaar werk berekend lineair gidsspoor

4.4mm op zwaar werk berekend lineair gidsspoor

2.2mm op zwaar werk berekende lineaire sporen

Contact de V.S.

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Temperatuurwaaier:
Max.100℃
Duurzaamheid:
Hoog
De wrijving van de olieschraper:
0.2kgf--0.68kgf
Lengte:
Aangepast
hardheid:
HRC58
Nauwkeurigheid:
binnen 0.01mm
Dikte van olieschraper:
2.2mm--4.4mm
Voordeel:
Verminder Productiekost
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1set
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Een lineaire geleidingsrail is een belangrijk mechanisch onderdeel dat wordt gebruikt in precisieapparatuur zoals robots, CNC-machinewerktuigen en precisie-instrumenten en zorgt voor een zeer nauwkeurige lineaire bewegingscontrole.Het bestaat voornamelijk uit geleidingsrails.De kenmerken van hoogprecieze lineaire gidsen zijn compacte structuur, hoge nauwkeurigheid, sterke slijtvastheid, soepele beweging,en lange levensduur.

 

THet geheel van de lineaire geleidingsrail is een vierkolom éénboog tandcontact lineaire geleidingsrail, waarbij een meer geoptimaliseerd structurele ontwerp van de zware precisie lineaire geleidingsrail wordt geïntegreerd.Vergeleken met andere lineaire geleidingsrails, verbetert het de belastings- en stijfheidscapaciteit: het heeft vier richtingsbelastingskenmerken en een automatische centering functie, kan assemblagefouten op het installatieoppervlak absorberen,en hoge precisie eisen te bereikenDe concepten van hoge snelheid, hoge belasting, hoge stijfheid en hoge precisie zijn in de toekomst de trend geworden van de ontwikkeling van industriële producten wereldwijd.

 

De lineaire geleidingsrail met lage verzameling is ontworpen met vier rijen stalen ballen om belastingen te weerstaan, waardoor het een hoge stijfheid en hoge belastingkenmerken heeft.het heeft vier richtingsbelastingkenmerken en een automatische centering-functie, die assemblagefouten op het installatieoppervlak kunnen absorberen en hoge precisie eisen kunnen bereiken.het verminderen van de combinatiehoogte en de lengte van het korte schuifblok maakt het zeer geschikt voor gebruik in kleine apparatuur met hogesnelheidsautomatiseringsmachines en ruimtebehoeften.

 

Kenmerken:

De lineaire geleidingsrail met hoge precisie heeft vele voordelen, zoals hoge precisie, sterke slijtvastheid, soepele beweging en een lange levensduur.Het neemt geavanceerde productietechnologie en precisiebewerkingstechnologie aan om aan hoge precisievereisten te voldoen en de bewerkingskwaliteit te waarborgenHet oppervlak van de rails is gemaakt van hoogharde materialen of van hoogsterk staal, dat uitstekende slijtvastheid en corrosiebestendigheid heeft en soepel kan werken in een harde werkomgeving.De geleidingsonderdelen van de geleidingsrail gebruiken lagers van hoge kwaliteit, die speciaal zijn behandeld en de kenmerken hebben van een lange levensduur en een laag geluidsniveau.

Hoogprecise lineaire geleidingsrails maken gebruik van een bal- of schuifbewegingsmethode, die de kenmerken heeft van een soepele beweging en een laag startmoment.Het kan voldoen aan de eisen van hoge snelheid en hoge frequentie bewegingBovendien helpt het gebruik van lagers van hoge kwaliteit de onderhoudskosten van apparatuur te verlagen en de levensduur te verlengen, terwijl uiteindelijk de productie-efficiëntie wordt verbeterd.

 

Technische parameters:

Vastgoed Waarde
Lange Op maat
Lubicatie Oliebuis
Voordeel Verlaag de productiekosten
Temperatuurbereik Max.100°C
Installatie Boven en beneden op slot
Precisiteit Binnen 0,01 mm
Glijmiddel Gras
Dikte van de olieschraper 2.2mm -4.4mm
Vetvoorziening 0.3 cm3/uur
Positie van de oliepijp Voor- of achterkant, optioneel
Ruimtebaltransmissie-leiding - Ja, dat klopt.
Lijnrichting met afstelbare splitsing - Ja, dat klopt.
 

Toepassingen:

Lineaire gidsen worden veel gebruikt op verschillende gebieden, zoals robots, CNC-machinewerktuigen, precisie-instrumenten en geautomatiseerde productielijnen.Het wordt voornamelijk gebruikt wanneer een lineaire bewegingscontrole met hoge precisie nodig is, zoals hogesnelheidsbeweging, hoge precisie bewerking, precisie positionering, hoogfrequente trillingen enzovoort.

Op het gebied van robotica kunnen lineaire gidsen met hoge precisie de nauwkeurigheid en stabiliteit van de robotbeweging als essentieel onderdeel garanderen.

Op het gebied van CNC-gereedschapsmachinesde hoge precisie lineaire gidsen kunnen niet alleen de bewerkingsnauwkeurigheid en herhaalde plaatsingsnauwkeurigheid garanderen, maar ook de verwerkingsefficiëntie en de productkwaliteit verbeteren.

Op het gebied van nauwkeurige instrumenten kunnen lineaire gidsen met hoge precisie een nauwkeurige locatie en een betere bewegingscontrole bieden, waardoor de nauwkeurigheid en stabiliteit van het instrument worden gewaarborgd.

Op het gebied van geautomatiseerde productielijnende hoge precisie van lineaire gidsen kan bijdragen tot de verhoging van de productie-efficiëntie en de productkwaliteit en tegelijkertijd de onderhoudskosten van de apparatuur verminderen.

 

Aanpassing:

Lineaire geleidingsrails op maat

Onze lineaire geleidingslijnenhoog monteergeleidingsblok,hoge stijfheid en snelheid lineaire geleiding,verleng het schuifblok, enhoogwaardige geleidingsrailsOnze aanpasbare service omvat:

 • Installatie:Boven en beneden vergrendeld
 • Vetvoorziening:0.3 cm3/uur
 • Hardheid:HRC58
 • Olie schraper wrijving:0.2kgf - 0.68kgf
 • Lubicatie:Oliebuis
 

Ondersteuning en diensten:

Onze lineaire leidrails bieden technische ondersteuning en service om ervoor te zorgen dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn en dat onze klanten altijd tevreden zijn.Wij bieden een breed scala aan technische ondersteuningsdiensten., met inbegrip van:

 • 24/7 online technische ondersteuning
 • Installatie- en reparatiediensten ter plaatse
 • Regelmatig onderhoud voor optimale prestaties
 • Advies en begeleiding bij het oplossen van problemen
 • Onderdelen en onderdelen
 • Verlengde garantieopties

Als u vragen of bezorgdheid heeft over onze lineaire geleidingsrails, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China lineair gidsspoor Leverancier. Copyright © 2023-2024 linearguidesrails.com . Alle rechten voorbehoudena.