Huis > producten > Lineaire rolgeleidingen >
De lineaire Gesloten Schuif van Rolleibanen/Flens/Vierzijdig Type/Lockdown

De lineaire Gesloten Schuif van Rolleibanen/Flens/Vierzijdig Type/Lockdown

roltype lineaire leibaanschuif

roltype lineaire leibaanflens

55mm lineaire rolleibaan

Contact de V.S.

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Eigenschap:
Hoge Starheid
Ladingstype:
Zware belasting/overgewicht belasting
Type:
Slider Type/flens Type/vierhoek
Productnaam:
Lineaire rolgeleidingen
Precisie:
Rollengeleidingen
Het werk Temperatuur:
Kamertemperatuur
Droeg Grootte:
15/20/25/30/35/45/55/65mm
Spoorlengte:
Max.4000mm
Betaling & het Verschepen Termijnen
Productomschrijving

Product beschrijving:

Lineaire schuifrails zijn een soort zware precisie-lineaire sledes, die een geoptimaliseerd structuurontwerp hebben met een enkel boog-boogcontact met vier rijen.Vergeleken met andere lineaire glijrails beschikken ze over een verbeterde belasting en stijfheid.

 

Bovendien beschikken deze rails over een zelfuitlijnende functie die eventuele fouten in het montageoppervlak helpt absorberen en compenseren, waardoor hoge nauwkeurigheidseisen worden gesteld.

 

Het concept van hoge snelheid, hoge belasting, hoge stijfheid en hoge precisie wordt snel een trend onder industriële producten in de wereld.Superload-lineaire sleden met vier rijen zijn slechts één van de producten die op basis van deze trend zijn ontwikkeld.

 

Functies:

De DF (45°-45°) combinatie uit de cirkelvormige groef van de lineaire schuif is ontworpen met een automatisch zelfuitlijnend vermogen dat eventuele afwijkingen tijdens de installatie helpt verminderen.De elastische vervorming van de stalen kogel en de overdracht van het contactpunt zorgen voor een soepele beweging met hoge precisie en stabiliteit.Door de uitwisselbaarheid tussen reeksen precisies mogelijk te maken, kunnen klanten slips bestellen op basis van hun eigen behoeften.

 

Bovendien voorkomt het unieke houderontwerp dat de stalen kogel eraf valt, waardoor de opslagruimte wordt verminderd omdat ze afzonderlijk kunnen worden opgeborgen.

 

De cirkelvormige groef met vier rijen is gekoppeld aan contacthoeken van 45 graden die ideaal worden gebruikt voor tweepuntscontactstructuren.Het is bestand tegen belastingen van op en neer en van links en rechts.Indien nodig kan ook voorspanning worden toegepast om de stijfheid te verbeteren.

 

Technische parameters:

Parameter Beschrijving
Type Schuiftype/flenstype/vierhoek
Baanlengte Maximaal 4000 mm
Functie Hoge stijfheid
Functie Automatische zelfuitlijning
Bevestigingsmethode voor Lide-rails Vergrendeld/afgesloten
Werktemperatuur Kamertemperatuur
Type lading Zware belasting/overgewicht
Bedrijfstemperatuur 0℃--80℃
Smeerolie Viscositeit van ongeveer 30~150cSt
Precisie Rolgeleidingen
 

Toepassingen:

Guiderail is een essentiële machine die wordt gebruikt bij het maken van veel industriële producten.

 

Vanwege de snelle ontwikkeling van de kunststofindustrie is geleiderail gemeengoed geworden in spuitmechanismen, CNC-bewerkingsmachines, bewerkingscentra, automatiseringsmachines, automachines, medische apparatuur, drukmachines, verpakkingsmachines, houtbewerkingsmachines, matrijsdemontage en diverse andere gebieden. .

 

Kortom, geleiderail is een multifunctioneel hulpmiddel met talloze industriële toepassingen.

 

Ondersteuning en diensten:

Lineaire rolgeleidingen Technische ondersteuning en service
 

Wij bieden uitgebreide technische ondersteuning en service voor lineaire rolgeleidingen.Ons team van ervaren ingenieurs en technici staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en begeleiding en advies te geven om de beste prestaties en langdurige werking van uw lineaire rollengeleidingssysteem te garanderen.

 

We bieden een verscheidenheid aan diensten, waaronder installatie op locatie en probleemoplossing, preventief onderhoud en reparatie- en vervangingsdiensten.We bieden ook ondersteuning en begeleiding bij eventuele systeemupgrades of -aanpassingen.

 

Wij zijn toegewijd aan het leveren van producten van de hoogste kwaliteit en de beste klantenservice.Ons team van experts zorgt ervoor dat uw lineaire rolgeleidingen soepel en efficiënt verlopen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China lineair gidsspoor Leverancier. Copyright © 2023-2024 linearguidesrails.com . Alle rechten voorbehoudena.