Huis > producten > Compacte cilinder >
De aanleidinggevende Compacte Hydraulische Voorwaartse Groepering Rod Thread Internal And External van de Cilinderslag

De aanleidinggevende Compacte Hydraulische Voorwaartse Groepering Rod Thread Internal And External van de Cilinderslag

Compacte Aanleidinggevende Cilinder

Compacte Cilinder 50mm

40mm Hydraulische Cilinderslag

Plaats van herkomst:

Jiangsu, China

Merknaam:

JUFAN,TAIWAN

Modelnummer:

MGCXHC

Contact de V.S.

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Staafdraad:
Interne Draad en Externe Draad
Structuur:
Het verdubbelen van Acteren, dubbele Staven
Productnaam:
Aanleidinggevende Compacte Hydraulische Cilinder
Droeg:
La-Voettype: 40,50,63,80,100
Installatie:
Fundamenteel en Voettype
Slag:
Voorwaartse slechts Groepering en Gerichte Lengte
Druk:
140kgf/Cm ²
Materiaal:
Koolstofstaal
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1set
Verpakking Details
Karton dat Houten Verpakking inpakt
Levertijd
7days--30days
Betalingscondities
T/T
Productomschrijving

Product beschrijving:

Onze afdichtingen maken gebruik van buitenlandse bekende merkspecificaties, waardoor ze zeer betrouwbaar zijn.Bovendien zijn ze ontworpen om ruimtebesparend en gemakkelijk te installeren te zijn, vooral in beperkte ruimtes.U zult het gemak van hun installatie waarderen, omdat hun formaat vergelijkbaar is met de videorecorders die op de markt verkrijgbaar zijn.

Deze afdichtingen zijn geschikt voor mallen, bewerkingsarmaturen of zelfs de installatie van machines die beweging en geluid minimaliseren.Ze kunnen ook helpen de kosten van het gebruik van machines te verlagen, omdat de gewenste eigenschappen ervan lang meegaan.

De aanleidinggevende Compacte Hydraulische Voorwaartse Groepering Rod Thread Internal And External van de Cilinderslag 0

Functies:

Het product heet Inductieve compacte hydraulische cilinder en heeft zowel interne als externe staafdraden.Het beschikt over een hoge drukbestendigheid, evenals basis- en voetinstallatie.Ten slotte biedt het ondersteuning voor de voorwaartse uitlijningsslag.

De inductieve compacte hydraulische cilinder is speciaal ontworpen met gebruiksvriendelijke functies om de installatie en bediening eenvoudiger te maken.Dit product is de perfecte combinatie van prestaties, robuustheid en precisie.

Het is geschikt voor vele industriële en civiele toepassingen, zoals landbouwmachines, transport, mijnbouwapparatuur, bouwmachines en diverse geautomatiseerde productielijnen.De inductieve compacte hydraulische cilinder kan aan een breed scala aan behoeften voldoen.

 

Technische parameters:

MG-CXHC is een serie inductieve compacte cilinders.Er zijn drie typen: A, C en D. Type A is dubbelwerkend, terwijl de typen C en D dubbele stangen zijn.Er is een optionele J-versie beschikbaar voor hitte- en erosiebestendigheid.Ze worden geleverd met IDthread (IN) of ODthread (EX) staven.Wat de installatie betreft, kunnen ze van het basistype (SD) of het voettype (LA) zijn.Het SD-type heeft de boormaten van 32, 40, 50, 63, 80 en 100 mm, terwijl het LA-type de boormaten heeft van 40, 50, 63, 80 en 100 mm.Er is geen tabel met “standaardslagen”.Ze kunnen allemaal alleen voorwaarts uitlijnen en hun uitgelijnde lengte moet kleiner of gelijk zijn aan de slaglengte.

MG-CXHC is ook uitgerust met sensoren.T-type is 2 draden op 2 meter, P-type is PNP3-draden op 2 meter en N-type is NPN3-draden op 2 meter.In het veld n kan het aantal van de opgegeven sensor worden aangegeven.Qua verpakking heeft het drie opties: PU (standaardgebruik), NBR en FPM.Het heeft ook debietregelaars, namelijk 01 (1/4" 12/min), 02 (3/8" 20/min) en 03 (1/2" 30/min). Ten slotte zijn er drie opties voor de terugslagklep, dit zijn A (3/8" 50/min), B (3/4" 125/min) en C (11/2" 320/min).

De aanleidinggevende Compacte Hydraulische Voorwaartse Groepering Rod Thread Internal And External van de Cilinderslag 1

Toepassingen:

Nabijheidsinductief Compacte hydraulische cilinders worden op grote schaal gebruikt op verschillende gebieden en voor een reeks toepassingen.Om dit verder uit te werken, worden ze vaak gezien in de matrijzenbouwindustrie voor bewerkingen zoals het openen, uitwerpen en kernextractie.Over het algemeen zijn dergelijke cilinders perfect voor dergelijke taken, omdat ze zijn ontworpen om zelfs in de meest beperkte ruimtes te passen.

Met betrekking tot werktuigmachines worden compacte hydraulische cilinders vaak gebruikt voor het klemmen, positioneren en optillen van tafels.Deze kunnen zowel efficiënte als nauwkeurige kracht- en bewegingscontrolecapaciteiten bieden.Het gebruik ervan is eveneens wijdverbreid in de wereld van de lucht- en ruimtevaarttechniek, voor systemen zoals landingsgestellen, bedieningsoppervlakken en deurbedieningen.Last but not least worden ze op grote schaal toegepast op productielijnen in de automobielindustrie, waardoor ze betrouwbare kracht- en bewegingscontrole bieden en zo de efficiëntie verbeteren.

 

Maatwerk:

Compacte hydraulische cilinder

Merknaam: JUFAN,TAIWAN

Modelnummer: MGCXHC

Plaats van herkomst: Jiangsu, China

Structuur: verdubbeling, dubbele staven

Materiaal: koolstofstaal

Druk: 140 kgf/cm²

Staafdraad: binnendraad en buitendraad

Boring: SD Basistype: 32, 40, 50, 63, 80, 100

 

Ondersteuning en diensten:

De technische ondersteuning en diensten van Compact Cilinder omvatten:

  • 24/7 klantenservice
  • Advies voor probleemoplossing
  • Software- en hardwareondersteuning
  • Upgrades en updates
  • Garantiedekking
  • Vervangingsonderdelen
  • Veelgestelde vragen
  • Handleiding
 

FAQ:

Vraag 1: Wat is de merknaam van de compacte cilinder?
A1: De merknaam van de compacte cilinder is JUFAN,TAIWAN.
Vraag 2: Wat is het modelnummer van de compacte cilinder?
A2: Het modelnummer van de compacte cilinder is MGCXHC.
Vraag 3: Waar wordt de compacte cilinder gemaakt?
A3: De compacte cilinder is gemaakt in Jiangsu, China.
Vraag 4: Wat is het kenmerk van de compacte cilinder?
A4: De compacte cilinder heeft een laag profiel, een laag gewicht, een hoge sterkte en een lange levensduur.
Vraag 5: Wat is de toepassing van de compacte cilinder?
A5: De compacte cilinder wordt veel gebruikt in automatiseringsmachines, robotica, industriële apparatuur en andere gebieden.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China lineair gidsspoor Leverancier. Copyright © 2023-2024 linearguidesrails.com . Alle rechten voorbehoudena.