Huis > producten > Messencilinder >
Olie ontkoppelende cilinderdiameter hoge klemkracht en precisie

Olie ontkoppelende cilinderdiameter hoge klemkracht en precisie

pneumatische zuigercilinder Hoge het Vastklemmen Kracht

de pneumatische Precisie van de zuigercilinder

0.4Mpa dubbelwerkende luchtcilinder

Plaats van herkomst:

Jiangsu, China

Certificering:

CE

Modelnummer:

BMV - FA

Contact de V.S.

Verzoek om een Citaat
Productdetails
naam:
Pneumatische Unclamping-Cilinder
Druk:
0.4Mpa--en samengeperste 0.6Mpa die aire filtreren
Messenuitwisseling:
Mes aan mes verandering in 1second
Druk erro:
Binnen 0.1Mpa
Toepassing:
Voor CNC het messenuitwisseling van het machinecentrum
Olie:
46#-de hydraulische olie van de slijtageweerstand
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1set
Verpakking Details
Karton en Houten pallet
Levertijd
7days--30days
Betalingscondities
T/T
Productomschrijving

Producteigenschap:

Luchtolie die hulp pneumatische cilinder met een diameter van 12 mm en een ø125 druk opvoerende verhouding unclamping van of 11:1 of 30:1.

Het doel van dit type van cilinder is een krachtigere en nauwkeurige het vastklemmen kracht voor industriële toepassingen te verstrekken. De spanningsverhoger werkt door samengeperste lucht aan pompolie bij een hogere druk te gebruiken dan wat de druk van de inputlucht normaal zou toestaan, waarbij de krachtoutput van de cilinder wordt vergroot.

De diameter van 12 mm verwijst naar de grootte van de cilinder droeg, die de maximumkrachtoutput bepaalt die de cilinder kan produceren. De druk opvoerende verhouding van ø125 kon betekenen dat de de outputdruk van de cilinder of 11 keer of 30 keer groter dan de druk van de inputlucht, afhankelijk van het specifieke model is.

Globaal, wordt dit type van pneumatische cilinder ontworpen voor toepassingen die hoge het vastklemmen kracht en precisie, zoals in de productie van automobieldelen of in de assemblage van ruimtevaartcomponenten vereisen. De luchtolie die hulptechnologie unclamping staat voor een efficiëntere en krachtige het vastklemmen kracht toe, die productieefficiency en kwaliteitscontrole kan verbeteren.

 

Ordevorm

BMV--10--U--16--M--70--doctorandus in de letteren

           1)  2)   3)  4)   5)    6)

BMV: De aangejaagde pneumatische cilinder van de messenstempel
1) Diameter 10: Ø100   12: Ø125
2) Toepasselijk model U: gebruikt aan MC
3) De verhouding van de oliedruk van het het 16=16:125=25:1 van het 11=11:112=12:1 het 51=51:1 van het het 30=30:139=39:1
4)  

M: Met hydraulisch opsporingsapparaat

N: Geen hydraulisch opsporingsapparaat

5) Spitvolume 50cc, 70cc, 110cc, 150cc, enz.
6) Opzettend type FA: verticaal type, pond: horizontaal type

 

Productomschrijving

 

1.Working druk: De pomp kan binnen een drukwaaier van 0,4 megapascals (MPa) aan 0,6 MPa werken. Dit kan ook als kilogram-kracht 4 per vierkante centimeter (kgf/cm ²) aan 6 kgf/cm ² worden uitgedrukt. De samengeperste lucht gebruikte om de pomp te filtreren zou moeten ook binnen dit drukgamma zijn.


2.Transmission olie: De pomp wordt ontworpen om met een specifieke viscositeitsrang van olie te werken, die ISO VG32 of een gelijkwaardige viscositeitsrang is.
Het werk temperatuur: De pomp kan binnen een temperatuurwaaier van 0 graden van Celsius aan 60 graden van Celsius werken.
Spleet uit hoeveelheid: De pomp kan output vier verschillende hoeveelheden olie, die 150cc, 110cc, 70cc, en 50cc zijn.
Voltage: De pomp kan met drie verschillende voltageniveaus werken, die DC24, AC110, en AC220 zijn.

 

Geschikt voor directe aandrijvingsas, motor ingebouwde as, enz., speciaal voor hoge snelheidsknipsel:
De hydraulische motor of de as worden ontworpen om in directe aandrijvingstoepassingen, zoals motor ingebouwde assen worden gebruikt.

 

De motor of de as worden specifiek ontworpen voor hoge snelheidsknipsel erop wijzen, die dat het bij hoge snelheden kan werken terwijl het handhaven van zijn prestaties en betrouwbaarheid.

 

Toepassingen:

 

De luchtolie die hulp pneumatische cilinders unclamping kan in een verscheidenheid van industrieën worden gebruikt die hoge het vastklemmen kracht en precisie vereisen.

Hier zijn een paar voorbeelden:

 

1.Automotive vervaardigend: In de productie van automobieldelen, kan de luchtolie die hulpcilinders unclamping worden gebruikt om componenten op zijn plaats vast te klemmen en te houden tijdens het machinaal bewerken of assemblageprocessen. Dit zorgt ervoor dat de delen veilig op zijn plaats blijven en behoorlijk gericht, resulterend in betere kwaliteit en betrouwbaardere producten.

 

2.Aerospace vervaardigend: In de assemblage van ruimtevaartcomponenten, kan de luchtolie die hulpcilinders unclamping worden gebruikt om grote en zware delen op zijn plaats te houden terwijl zij machinaal worden bewerkt of geassembleerd. De hoge het vastklemmen kracht en de precisie van deze cilinders zorgen ervoor dat de delen veilig op zijn plaats blijven en niet beschadigd tijdens het productieproces zijn.

 

3.Medical apparaat die vervaardigen: In de productie van medische apparaten, kan de luchtolie die hulpcilinders unclamping worden gebruikt om kleine en gevoelige componenten op zijn plaats tijdens het machinaal bewerken of assemblageprocessen te houden. De hoge precisie van deze cilinders zorgt ervoor dat de delen niet beschadigd of misvormd tijdens het productieproces zijn, die in betere kwaliteit en betrouwbaardere producten resulteren.

 

4.Machine hulpmiddel dat vervaardigt: In de productie van werktuigmachines, kan de luchtolie die hulpcilinders unclamping worden gebruikt om hoge het vastklemmen kracht en precisie voor holdingswerkstukken op zijn plaats tijdens het machinaal bewerken van processen te verstrekken. Dit kan de nauwkeurigheid en de efficiency van het het machinaal bewerken proces verbeteren, resulterend in betere kwaliteit en nauwkeurigere producten.

 

Globaal, kan de luchtolie die hulp pneumatische cilinders unclamping in om het even welke industrie worden gebruikt die hoge het vastklemmen kracht en precisie vereist, en waar de kosten van onderbreking of productmislukking hoog zijn.

FAQ

Q1: Wij hebben onze eigen fabriek en kunnen de beste prijs en de dienst verlenen.

Q2: Wij keuren aanpassing of niet genormaliseerde producten goed.

Q3: MOQ hangt van de behoeften van de klant af, en de proeforden zijn welkom vóór massaproduktie.

Q4: De levertijd is 7 dagen als het bedrijf voorraad heeft, en 15-30 werkdagen als wij geen voorraad hebben. Nochtans, hangt de levertijd ook van de hoeveelheid en de vereisten van de producten af.

Q5: De de betalingstermijnen van het bedrijf zijn T/T.

Q6: Het bedrijf verstrekt geen steekproeven.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China lineair gidsspoor Leverancier. Copyright © 2023-2024 linearguidesrails.com . Alle rechten voorbehoudena.